Nyhed

Årets TR: ”Betty gør et kæmpe arbejde for at få alle til at føle sig værdsat”

Tillidsrepræsentant hos Bæchs Conditori Betty Thorsen er indstillet til prisen Årets TR for sin store indsats for kollegaernes trivsel. Du kan også indstille din tillidsrepræsentant frem til den 7. september.

”Betty gør et kæmpe arbejde for at få alle til at føle sig værdsat. Hun har kun været tillidsrepræsentant i ca. to år, men lægger en enorm energi i det, og det fortjener hun anerkendelse for.”

Sådan skriver Hanne Vittrup, der er pakkerimedarbejder hos Bæchs Conditori, om sin tillidsrepræsentant Betty Sommer Thorsen, som hun har indstillet til prisen ”Årets TR 2023”.

Det er et godt skulderklap at få: at nogen synes, at mit arbejde betyder noget.
- Betty Sommer Thorsen, tillidsrepræsentant hos Bæchs Conditori

Ordene og indstillingen varmer hos Betty Thorsen:

– Det gør mig glad. Det har været svært for mig at finde min plads som tillidsrepræsentant, og jeg har været i tvivl, om jeg gør det godt nok. Jeg kan stadig have den tvivl, men så er det her et godt skulderklap at få: at nogen synes, at mit arbejde betyder noget. Så gør jeg nok noget rigtigt, siger Betty Thorsen og tilføjer:

– Jeg bruger rigtig meget tid på det, og det her gør, at jeg får mod på mere.

Bedre sammenhold på tværs af hold

På Bæchs Conditori kører produktionen døgnet rundt, og der er både mange hold og nationaliteter på arbejdspladsen. I indstillingen af Betty Thorsen til Årets TR er der blandt andet lagt vægt på, at hun har gjort et stort arbejde for at forbedre det psykiske arbejdsmiljø.

Hun møder på forskellige tidspunkter, så alle kollegaer har mulighed for at tale med hende i arbejdstiden, og derudover har hun også brugt sin fritid på at tale med kolleger, som har haft behov for det. Det har ifølge indstillingen resulteret i et meget bedre samarbejde på tværs af de forskellige hold.

– Jeg har et godt samarbejde med vores arbejdsmiljørepræsentant Lene, og det er en stor del af grunden til, at vi er nået så langt. Vi kæmper begge for god trivsel, siger Betty.

Læs hele indstillingen her

Husk at indstille din tillidsrepræsentant

Det er A4medier, som igen i år hylder tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter ved prisfesten ”Årets TR” den 1. november i Cirkusbygningen i København.

Har du verdens bedste tillidsrepræsentant, som fortjener et klap på skulderen for sin indsats for dig og kollegaerne? Så er det nu, at du skal indstille ham eller hende til titlen som ”Årets TR 2023”.

Alle kan indstille deres tillidsrepræsentant til ”Årets TR”. Vinderen udvælges af en jury, som består af folk i fagbevægelsen og tidligere vindere, og afsløres til prisfesten.