Nyhed

Årets TR: Har du verdens bedste tillidsrepræsentant?

Fortjener din tillidsrepræsentant et klap på skulderen for den indsats, vedkommende gør for dig og kollegerne? Så er det nu, du skal indstille din tillidsrepræsentant til Årets TR 2023.

Hver dag er over 200 tillidsrepræsentanter i Fødevareforbundet NNF klar til at hjælpe kollegaerne med store og små udfordringer. Tillidsrepræsentanterne er hverdagens helte, og igen i år hyldes de ved prisfesten ”Årets TR” den 1. november i Cirkusbygningen i København. Prisfesten er arrangeret af A4medier.

Har du verdens bedste tillidsrepræsentant, som fortjener et klap på skulderen for sin indsats for dig og kollegaerne? Så er det nu, at du skal indstille ham eller hende til titlen som ”Årets TR 2023”.

Alle kan indstille deres tillidsrepræsentant, og der kan ifølge A4medier være forskellige grunde til, at tillidsrepræsentanten bliver indstillet:

”Prisen uddeles til en tillidsrepræsentant, der har taget kampen for kollegerne. Det kan være, at vedkommende har fundet overskud til at drage omsorg for en kollega, der havde særlig brug for hjælp og støtte. Det kan også være, at din tillidsrepræsentant har været særlig skrap til forhandlinger. Eller også har du verdens bedste tillidsrepræsentant, der får hverdagen til at fungere mellem ledelse og kollegerne”.

Brian Vestergaard var nomineret til ”Årets TR”

Det er tredje gang, at A4medier afholder ”Årets TR”. Da konkurrencen første gang løb af stablen i 2021 blev over 300 tillidsrepræsentanter indstillet til prisen. En af dem var Brian Vestergaard, der er fællestillidsrepræsentant på Danish Crowns slagteri i Blans, som endte med at være én af de fem finalister.

Skal din tillidsrepræsentant have chancen for at komme med i opløbet i år? Så husk at indstille ham eller hende senest den 7. september.

”Årets TR” kåres af en jury, som består af folk i fagbevægelsen og tidligere vindere, der udvælger vinderne på baggrund af en række kriterier. Vinderne afsløres først til prisfesten.