Foto af Industriens Pension
Medlemsinfo

Få mest muligt ud af din pensionsopsparing med få klik

’Pensionsplanen’ er Industriens Pensions nye digitale pensionsværktøj. Med få klik kan du få hjælp til at tilrettelægge din pension, så du mindsker modregningen i offentlige ydelser
Genre billede af fødevareindustriel arbejdsplads
Genre billede af fødevareindustriel arbejdsplads

Hvis du har rundet 55 år og har din pensionsopsparing hos Industriens Pension, så kan du nu nemt få et komplet indblik i din fremtidige privatøkonomi som pensionist.

Du skal blot indtaste en række personlige oplysninger i det nye digitale selvbetjeningsværktøj ”Pensionsplanen”, så kan du se, hvordan du kan få det maksimale ud af din opsparing i samspil med de offentlige pensioner, og hvordan du mindsker modregningen i offentlige ydelser.

Du kan også bruge ’Pensionsplanen’ til at lege med forskellige pensionsaldre for at se, hvor gammel du skal være før, du har økonomisk mulighed for at drosle ned på dit arbejde eller trække dig helt tilbage.

I modsætning til andre selvbetjeningsværktøjer, så kan ”Pensionplaner” meget præcist skitsere, hvordan du bedst tilrettelægger dine udbetalinger, så du får mest muligt ud af opsparingen.

Rådgivere står fortsat klar til at hjælpe

I Industriens Pension understreger man, at det naturligvis fortsat er en mulighed for at få personlig rådgivning – helt som hidtil. Mange medlemmer vælger også at kombinere en brug af det nye selvbetjeningsværktøj med f.eks. en telefonisk snak med en rådgiver, hvilket har vist sig effektivt i forhold til en god planlægning af pensionisttilværelsen.

Det nye produkt skal således blot ses som et tilbud og endnu en god mulighed for at sikre en god planlægning af pensionstilværelsen.

’Pensionsplanen’ er let at bruge, og man skal blot indtaste nogle relativt lettilgængelige oplysninger af privatøkonomisk karakter. Oplysninger om ATP og pensionsopsparing i andre selskaber indlæses automatisk i værktøjet via Pensionsinfo.

Du finder Pensionsplanen på ’MinSide’ på industrienspension.dk nederst på forsiden.