Fødevareforbundet NNF Ungdom

Er du under 36 år, medlem af Fødevareforbundet NNF, og arbejder du inden for forbundets brancher? Er du nysgerrig på din fagforening? Vil du blive klogere på Fødevareforbundet NNF og være til at bestemme retning for det faglige ungdomsarbejde?

Så er Fødevareforbundet NNF Ungdom noget for dig! Vi arrangerer hvert år spændende weekendkurser, sociale arrangementer og flere forskellige arrangementer, hvor der sættes fokus på arbejdet i din fagforening.

Du kan læse seneste nyt og finde aktuelle arrangementer på Facebook samt mere info her på siden.

Træd ind i det faglige fællesskab

Som medlem af Fødevareforbundet NNF har du flere muligheder for at få indflydelse på det faglige arbejde. Ungdommen er blandt andet repræsenteret gennem Landsudvalget i Fødevareforbundet NNF Ungdom.

Landsudvalget er sammensat af unge aktive fra de lokale afdelinger af Fødevareforbundet NNF og brænder alle sammen for at sætte ungdommen på dagsordenen.

Bliv aktiv i ungdomsarbejdet!

Hvis du gerne vil vide mere om at være aktiv i Fødevareforbundet NNF Ungdom, så kontakt ungdomsformanden i din afdeling og hør mere om, hvilke muligheder du har i lige netop dit område!

Kontaktpersoner:

Nordjylland

Adam Feldbæk Andersen
as@nnf.dk
38187267 eller 24872781

Midt/Vestjylland

Østjylland

Lisette Hansen
lrh@nnf.dk
3818 7047

Sjælland/Øerne

Sydjylland

Adam F. Andersen
af@nnf.dk
2487 2781

Lillebælt/Fyn

Adam F. Andersen
af@nnf.dk
2487 2781

Ungdomskonsulent i Fødevareforbundet NNF

Adam Feldbæk Andersen
E-mail: af@nnf.dk
Tlf: 24872781

Spørgsmål og svar

 • Hvem kan deltage i arrangementer?

  Alle medlemmer af Fødevareforbundet NNF under 36 år.

 • Hvad koster det at deltage i f.eks. et weekendkursus?

  Det er gratis at deltage i kurser, aktiviteter og arrangementer arrangeret af Fødevareforbundet NNF Ungdom. Du får dækket dine udgifter til transport og skal du tage fri for at deltage, så dækker vi også din løn. Der kan forekomme en lille egenbetaling ved lokale arrangementer.

 • Hvordan bliver jeg aktiv i min afdeling?

  Der er ungdomsudvalg i de fleste af vores afdelinger. Du kan her på siden finde ud af, hvem du skal tale med om ungdomsarbejdet i lige netop din afdeling. Det lokale ungdomsarbejde er fundamentet i et stærkt ungdomsarbejde!

 • Hvad kan jeg bruge ungdomsarbejdet til?

  Ungdomsarbejdet er dit redskab til at få indflydelse på arbejdet i din fagforening. Det er her de unges mening kommer på bordet og bliver udviklet til aktiviteter, kampagner og uddannelsestilbud som tager udgangspunkt i din hverdag ude på arbejdspladsen.