Foto af Mick Øgendahl er glad for at lave mad, der tager lang tid.
Nyhed

Mød Mick Øgendahl: Komiker med respekt for pølser

Mød komikeren Mick Øgendahl i det nye Substans, hvor han fortæller om sit forhold til pølser, bagning og fodbold.

Mød komikeren Mick Øgendahl i det nye Substans, hvor han fortæller om sit forhold til pølser, bagning og fodbold. 

Komiker og stand-upper Mick Øgendahl laver gerne simremad, der tager lang tid, og så har han været på kursus i at lave pølser fra bunden.

- Vi lærte om den rigtige fedtprocent og om at putte farsen i tarmen og alt det der. Jeg har dog ikke brugt det siden, men det har affødt, at jeg har fået respekt for en pølse, for nu ved jeg, hvor svært det er at lave, siger han i det nye nummer af Substans.

Mick Øgendahl kommer fra Falster, og selvom han nu bor i Holte nord for København, har han stadig et varmt forhold til provinsen. På sine turneer går han meget op i et komme godt rundt i hjørnerne af Danmark, og han forsøger altid at finde de små perler rundt omkring.

- Når jeg er i provinsen, dyrker jeg den skønhed, der er i det. Vi finder nogle gode steder at løbe eller cykle, så jeg ikke bliver alt for tyk. Når vi er i Viborg, prøver vi at komme ud på Niels Bugges Kro og ud at cykle ved Hald Ege, siger komikeren.

Læs hele interviewet i det første nummer af Substans i 2017.