Nyhed

Har du rost eller råbt af din lærling i dag?

Hvordan går det med at uddanne bager- og konditorlærlinge på din arbejdsplads? Kom med når Det Faglige Fællesudvalg for bager- og konditoruddannelserne DFFU afholder fyraftensmøde, hvor bagere, mestre og svende kan blive klogere på oplæring af lærlinge, fastholdelse og konsekvenserne, hvis uddannelsen ikke forbedres.
Genre Brød dej bager ælter
Genre Brød dej bager ælter

Har du rost eller råbt af din lærling i dag? Og hvordan går det generelt med at uddanne lærlinge hos jer?

I september inviterer Det Faglige Fællesudvalg for bager- og konditoruddannelserne DFFU bagere, mestre og svende til fyraftensmøde, hvor I kan blive klogere på oplæring af lærlinge, fastholdelse og konsekvenserne, hvis uddannelsen ikke forbedres.

Fyraftensmøderne afholdes fra kl. 15.00-20.00 den 9. september i København, den 13. september i Middelfart og den 15. september i Viborg. Læs mere og tilmeld dig her