Nyhed

OK23: Så er afstemning om DSM-overenskomster i gang

Mandag den 17. april åbnede afstemningen om de to nye overenskomster mellem Fødevareforbundet NNF og Danske Slagtermestre. Sidste frist for at stemme er den 3. maj

I midten af marts blev Fødevareforbundet NNF og Danske Slagtermestre enige om to nye overenskomster; én for butiksområdet og én for industriområdet.

Forhandlingsudvalgene på begge overenskomster bakker op om forhandlingsresultaterne, og Fødevareforbundet NNF’s hovedbestyrelse anbefaler et JA til overenskomsterne:

- Det er en enig hovedbestyrelse, der anbefaler medlemmer på begge overenskomster at stemme ja. Jeg håber naturligvis, at medlemmer vi følge den opfodring, men det vigtigste er faktisk ikke om man stemmer ja eller nej. Det vigtigste er, at man stemmer. Det er helt ok at være uenig, men det er træls at være lige glad. Derfor er min anbefaling også: stem, stem, stem, siger chefforhandler og næstformand i Fødevareforbundet NNF Jim Jensen.

Stem via din tillidsrepræsentant eller elektronisk

Afstemningen går i gang mandag den 17. april 2023

Arbejder du på en industrivirksomhed, får du udleveret en stemmeseddel hos din tillidsrepræsentant.
Hvis du ikke er tilknyttet en arbejdsplads for øjeblikket – fx på grund af langtidssygdom eller ledighed, har du mulighed for at afgive din stemme pr. mail. Du skal sende en mail til ok23stemme@nnf.dk

Skriv om du stemmer JA eller NEJ til overenskomsten. Skriv også dit fulde navn og de første seks cifre i dit cpr-nr. På den måde kan vi sikre, at du har stemmeret, og at din stemme tæller med på den overenskomst, du arbejder under.

Arbejder du i butik, skal du stemme elektronisk, og du får tilsendt et link til afstemningen i din e-Boks eller på e-mail.

ok23.nnf.dk/danske-slagtermestre kan du blive klogere på de to forlig og reglerne for afstemningen. Du kan også læse svar på de mest stillede spørgsmål og finde de nye protokollater.

Husk at stemme

Det er vigtigt, at du og dine kollegaer og så mange andre medlemmer som muligt bruger jeres stemme og deltager i afstemningen, så vi kan få en høj stemmeprocent.

Vi skal vise, at vi står sammen, så Fødevareforbundet NNF også i fremtiden kan forhandle stærke resultaterne hjem til medlemmerne.

Du kan stemme frem til onsdag den 3. maj kl. 12:00, og afstemningsresultatet bliver offentliggjort senest den 6. maj

Derfor: Husk at stemme. Og husk din kollega på at stemme.