Nyhed

Nye medlemmer får op til to måneders gratis kontingent

Fra den 1. oktober 2022 får nye medlemmer af Fødevareforbundet NNF gratis fagforeningskontingent i den måned, de melder sig ind, samt den efterfølgende måned.

Fødevarearbejdere, der gerne vil være en del af fællesskabet i Fødevareforbundet NNF, får nu gratis fagforeningskontingent i den måned, de melder sig ind og måneden efter.

Den 1. oktober 2022 fik forbundets ny kontingentstuktur, og den giver alle nye medlemmer op til to måneders gratis fagforeningskontingent. Det nye kontingent skal være medvirkende til, at nye medlemmer får et positivt førstehåndsindtryk af Fødevareforbundet NNF:

- Vi vil gerne sikre os, at vores nye medlemmer får et godt indtryk af deres nye fagforening. Tidligere kunne nye medlemmer risikere at modtage en kontingentopkrævning fra os, før de fik et velkomstbrev, men den udfordring har vi ikke længere med den nye struktur, fortæller forbundsformand for Fødevareforbundet NNF, Ole Wehlast.

Han håber, at det nye kontingenttiltag kan få flere fødevarearbejdere til at tage skridtet og blive en del af fællesskabet:

- Vi ved, at der går en del fødevarearbejdere rundt ude på arbejdspladserne, som egentlig gerne vil melde sig ind, men de har nogle økonomiske overvejelser. Nu kan de melde sig ind, og så har de tid til at få tilpasset økonomien, inden den første kontingentopkrævning kommer.

De op til to måneders gratis kontingent gælder kun fagforeningskontingentet. Hvis nye medlemmer også vil melde sig ind i Fødevareforbundet NNF's a-kasse, efterlønsordningen eller tilmelder sig Alkas fritidsulykkesforsikring, skal de fortsat betale for deres medlemskab fra den første dag, de er medlem.