Artikel

Spar penge på efterårets (u)hyggelige oplevelser

Vil du billigere i Legoland, ZOO eller bare se en god film hjemme i sofaen? Der er mange penge at spare på efterårets aktiviteter med PlusKort.

Kalenderen og vejret fortæller os, at efteråret er kommet. Bladene på træerne skifter farve. Dagene bliver kortere. Indendørs hygge på sofaen med en kop varm kakao i hånden er måske det mest nærliggende at bruge tiden på, men hvis du alligevel trænger til at komme ud af huset og opleve noget mere, så læs med her! Der er nemlig mange penge at spare på oplevelser i efteråret med dit PlusKort.

Halloween i landets bedste forlystelsesparker

Halloween er et af efterårets højdepunkter, og der er godt nydt til alle dem, der nyder at få pulsen op med et godt gys. Du kan opleve Halloween i både LEGOLAND®, Tivoli, Tivoli Friheden, på Bakken og i BonBon-Land – og tilmed med PlusKort rabat! Blot du husker at købe dine billetter online inden dit besøg.

I LEGOLAND® kan du fra den 1.–30. oktober suse gennem de vilde forlystelser i mørke, og få gåsehud i spøgelseshuset, hvor mystiske skabninger venter på dig! Du kan bygge skrækindjagende Halloween væsner og sjove græskar af LEGO® klodser, se den nye 4D Halloween film og møde den blodtørstige Lord Vampyre. Hvis du altså tør … Halloween stemningen breder sig i hele parken, og du sparer op til 39 % på éntreen.

Fra den 13. oktober til den 6. november byder Tivoli velkommen til et (u)hyggeligt og fortryllende eventyr for hele familien. De varme farver pryder Haven, der er som forvandlet, når edderkopper, spøgelser, fugleskræmsler, hekseri og mere end 21.000 græskar danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson. Du får særpris på både entré og turpas.

Tivoli Friheden i Aarhus inviterer også på uhygge, gys og gru fra den 15.–23. oktober. Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd. Med PlusKort rabat kan du spare op til 27 % på entré.

Fra den 15.–23. oktober kan du og ungerne opleve Onkel Reje, halmballelabyrint, ansigtsmaling samt Pinocchio forestilling i Teltet på Bakken. For de modige er der mulighed for en tur i det helt nye og uhyggelige horror-område RÆDSELSDYBET under Vandrutschebanen. Restauranterne byder på lækre efterårsretter og alle forlystelser og spil er åbne. Der er gratis adgang for alle, og med PlusKort sparer du 20 % på turbånd.

I BonBon-Land kan du i alle weekender fra den 1.-23. oktober og i hele efterårsferien opleve den helt særlige Halloween-stemning. Børnene kan gå Trick or Treat, tælle græskar i Græskarjagten, gå en tur på vores nye kirkegård eller prøve et af de fire spøgelseshuse, hvor der er gys til både de modige og de mindre modige. I år byder parken også velkommen til det mest uhyggelige spøgelseshus til dato i form af årets NYHED, der er lavet i samarbejde med Dystopia. Du får altid 25 % i PlusKort rabat på den aktuelle dagspris.

Oplev HALLOWEEN I ZOO!

I Københavns ZOO bliver Halloween fejret fra den 14. - 31. oktober. Tør du bevæge dig ind i en have, hvor ottebenede dyr, optiske illusioner, krible-krable-lyde og et væld af (u)hyggelige aktiviteter er omdrejningspunkt? Glæd dig til masser af gruopvækkende og underholdende aktiviteter i børnehøjde. Med PlusKort får du særpris på både entrébilletter og årskort.

Start en ny familietradition med Halloween Cirkus

Halloween Cirkus er skabt af Clemens og Cirkus Arena. Showet er for hele familien og blander gyset fra cirkus med teater, ny musik og en spændende historie i børnehøjde. Szhirley, Clemens og Patrick Spiegelberg er i front for verdens skrækkeligste cirkusartister. Forestillingen opføres fra den 13. – 31. oktober 2022 på Bellahøj Cirkusplads. Med PlusKort sparer du 35 kr. på billetten.

Oplev byen fra vandet

Tag en picnickurv og familien eller gode venner med i en GoBoat og se, hvordan byen ændrer farve fra vandet i enten Københavns kanaler eller Odense Havn. Bådene er designet med et bord i midten med plads til mad og drikke, og der er plads til 1 kaptajn og 7 beskuende matroser. Det er én af jer, der får æren af at lege kaptajn og styre båden – og bare rolig - det kræver ikke de store færdigheder. Med PlusKort får I t.o.m. den 31. oktober ekstra rabat - mandag-torsdag sparer I 20 % og fredag-søndag 10 %.

Oplev Danmark i efterårsfarver

Vil du gerne væk fra hjemmet og opleve noget nyt rundt omkring i landet? Så tag på hostel eller i sommerhus med familie og venner, og kom helt tæt på den danske efterårsnatur, eller tag på et charmerende hotel-eller kroophold med personlig betjening og gastronomi i højsædet. Du kan spare penge på dit ferieophold med NOVASOL (10 %), Danhostel (10 %) eller Small Danish Hotels (9 %). Du får også 20 % rabat på hotel hos Comwell.

Snup en god film i sofaen!

Selvfølgelig skal der også være tid til at slappe af med den varme kakao i sofaen, og hvorfor ikke gøre det med en god film? Hos Blockbuster kan du se de nyeste premierefilm derhjemme. Lige nu kan du f.eks. se Hvidstengruppen 2 – De efterladte, The Bad Guys, Downtown Abbey: En ny æra eller Nordsøen. Med PlusKort kan du spare op til 23 % på lejefilm.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Du kan læse mere og hente appen her.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.