Medlemsinfo

Bliv forårsklar i påsken med dine PlusKort rabatter

Påsken er en tid, som mange af os ser frem til. Det er ved at blive forår, og vi kan endelig komme lidt mere ud og sætte gang i alle de aktiviteter, vi længes efter om vinteren. Vi skal have havemøblerne frem, holde påskefrokost med familie og venner og ikke mindst ud og have en på opleveren i fridagene!

Her har vi samlet en række PlusKort-rabatter, som du kan bruge i påsken – på alt fra dækskifte på bilen til oplevelser i fridagene. Husk at købe turpas og billetter online via PlusKort appen eller pluskort.dk inden dit besøg i forlystelsesparker og ZOO.

Få en på opleveren i påskeferien!

Kom i påskestemning, når Tivoli åbner den 22. marts 2024! Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, og det hele skydes i gang med et farvebrag af et Åbningsfyrværker. Med bløde påskelam, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne er der underholdning for hele familien. Med PlusKort får du særpris på entré, turpas og parkering
Pst! Tjek også Salene i Tivoli, der giver rabat på udvalgte forestillinger.

Fra den 22. marts 2024 kan du også skyde foråret i gang med en sjov og hyggelig tur på Bakken. 33 forlystelser, masser af sjove spil og gratis underholdning på Friluftsscenen – koncerter, comedy og meget mere. Restauranterne byder på lækre forårsretter og iskiosker og barer står klar med kolde forfriskninger. Husk at prøve den underholdende 5-kamp! Med PlusKort får du 20 % rabat på turbånd på Bakken.

I LEGOLAND® venter vilde sug i forlystelserne og masser af fantasifuld LEGO® leg, når dørene åbner den 23. marts 2024. Styr mod LEGOLAND, og tag på en magisk og mavekildrende rejse rundt blandt mere end 80 millioner LEGO klodser og oplev årets store nyhed - Gurli Gris’ verden! Med PlusKort får du 20 % rabat på entreen.

Besøg ZOO i København, hvor påsken byder på ÆGstra meget sjov! Besøg blandt andet det Ægzootiske værksted, hvor du kan undersøge æg fra massevis af forskellige dyr lige fra skildpadder til honningbier. Oplev også det forårsfriske, summende og sjove show med pandaen Pelle og Dyrepasseren for hele familien og vær heldig at møde de nyudklækkede påskekyllinger i Børnezoo. Med PlusKort får du 13 % rabat på entre og årskort i ZOO.

Pak picnickurven, fyld op på rosé- og saftevandsdepotet, og lej en GoBoat i Aarhus eller Københavns kanaler. Der findes ikke noget bedre end at opleve byen fra vandet i sin egen private båd i godt selskab med familie og venner. Båden styrer I selv og med PlusKort får du 10 % rabat mandag-torsdag og 5 % rabat fredag-søndag.

Gør din bil og bolig forårsklar!

Hos Super Dæk Service tager de sig af hele bilen – både når det gælder olieskift, bremseservice, serviceeftersyn, hjulskift og meget mere. De har mere end 70 autoværksteder rundt om i Danmark, så der er helt sikkert et nær dig, når bilen skal gøres forårsklar. Med PlusKort får du 10 % rabat.

Dinitrol’s centre giver din bil den rette behandling og en kvalitets rustbeskyttelse. Deres rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker. Du får 15 % PlusKort rabat hos Dinitrol, og så er bilen klar til det danske vejr.

Foretrækker du den tohjulede transport, eller skal foråret bare nydes på cykel i det fri, så er der penge at spare hos bl.a. Kildemoes, der giver 17-46 % rabat på udvalgte modeller.

Når foråret kommer, og solen afslører alle de støvede hjørner, trænger boligen måske også til en kærlig hånd. Med en gang maling ude og inde kan man hurtigt få frisket det hele lidt op. Beck & Jørgensen (LINK:  ) leverer teknologisk førende produkter med en stærk miljøprofil – hos dem kan du få grøn maling i alle farver! Tag malerpenslerne frem og spar 10 % med PlusKort.

Er en gang maling ikke nok til at forny boligen, så er det måske inventaret, der skal have en overhaling. Hos Rum21 og RoyalDesign får du 7 % PlusKort rabat på gavekort via Gifted, der kan bruges på møbler, belysning og andet lækkert til hjemmet. Og VISSEVASSE, der bl.a. er kendt for deres designplakater med særlige vartegn fra byer og lande, giver dig 18 % rabat på ny dekoration til væggene.

Find inspiration til, hvor du kan spare flere penge på pluskort.dk og i PlusKort appen.

Masser af fordele og rabatter lige i lommen!
Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Læs mere og hent appen her.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.

PlusKort teamet ønsker rigtig god påske!