Foto af PlusKort
Medlemsinfo

Julen varer længe, men koster færre penge med PlusKort

Julen kan være en dyr tid med julegaveindkøb, ferie og arrangementer med familie og venner. Med PlusKort kan du spare penge på alt fra julegaver til oplevelser.

Julen er fyldt med hygge og gode stunder. Men det kan også hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle købe julegaver til hele familien, holde store arrangementer og sørge for underholdningen i børnenes juleferie.

Med PlusKort er der mulighed for at finde gode rabatter hos et bredt udvalg af butikker, webshops, forlystelsesparker og meget andet, der både kan give ekstra råderum i hverdagen og på julebudgettet. Her får du et par gode idéer, og finder du ikke det, du søger, kan du altid finde mere inspiration på pluskort.dk eller i PlusKort appen.

Mode- og sportstøj til de stilbevidste

Skal der være bløde pakker under træet i år, er det oplagt at undersøge de mange rabatter, du kan få hos et bredt udvalg af populære onlineshops og fysiske tøjbutikker. 

Hos Zalando får du 10 % på gavekort, som du kan bruge oveni udsalg og kampagner på tøj, sko og andet fra flere tusinde brands. Gavekort med rabat kan du også få til H&M via Gifted appen med 6 % PlusKort rabat! Gavekortet kan du bruge hos H&M på tøj, makeup og tilbehør til hele familien!

Det populære fashionbrand NA-KD er blandt de unges største favoritter, og her kan du spare 10 % til glæde for familiens unge fashionistas. Hos Gina Tricot får du også 10 % på mode til kvinder og kan finde alt fra must-haves i hverdagen til festkjoler til særlige lejligheder. 

Skal du glæde den modebevidste mand, er der hjælp at hente hos Tøjeksperten, hvor du får 4 % rabat med dit PlusKort. Her finder du et bredt udvalg af danske og internationale designerbrands som Lindbergh, Bison, Tommy Hilfiger, JBS, Superdry og Morgan. 

Hos adidas finder du lækkert sportstøj og -sko, som man har lyst til at have på hver dag, hele dagen. Du får 25 % rabat hos adidas, hvis lækre sneakers og ikoniske, trestribede styles sikkert står øverst på mange ønskelister.

Skal der købes ind til familiens yngste, så kan du få 5 % hos Luksusbaby.dk, der har tøj, sko og meget mere til de 0-16 årige.

Forlæng magien med oplevelser

Er du i tvivl om, hvilken gave du skal købe, er et gavekort til en spændende og mindeværdig oplevelse altid en god idé. Det skaber ikke kun glæde juleaften, men også forventningens glæde når gaven skal indløses – måske endda i selskab med den glade giver?

Tænk ud af boksen med Smartbox. Her kan du få 15 % på et gavekort til alt fra en lækker middag eller spadag til en hæsblæsende helikopterflyvetur eller et hotelophold i endnu ukendte og spændende byer. Ligesom du hos GoDream sparer Op til 15 % på langt de fleste oplevelser. Vælg mellem blandt andet et gavekort til en luksusbrunch, tur i luftballon eller et kroophold. På den måde kan du være sikker på, at din julegave bliver husket langt ind i 2024.

Det vil den helt sikkert også med billetter fra Ticketmaster! Du får 4 % rabat på gavekort til Ticketmaster via Gifted appen, hvor du kan vælge imellem tusindvis af arrangementer fx koncerter, festivaler, comedy shows og meget andet.

Kom i julestemning med PlusKort rabat

Der er ikke noget, der kan få julestemningen til at sprede sig som en tur i en af landets mange forlystelsesparker klædt i den smukkeste julepynt. Med PlusKort får du rabat på entré og turpas hos Tivoli, hvor du kan nyde stemningen i den traditionsrige, gamle have og prøve forlystelserne eller de mange skønne julelækkerier fra den 19. november til 31. december 2023.
Du kan også komme i julehumør hos Tivoli Friheden. Her kan du spare op til 20 % og nyde parken, der bliver forvandlet til det eventyrligt juleland med funklende lys fra den 18. november til 30. december 2023. Alternativt er en tur i LEGOLAND® altid et hit, og med PlusKort får du op til 43 % rabat. Der kan I blandt andet opleve et 10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ, smukke juletræer og hyggelige juleboder med hjemmelavede æbleskiver. Der er jul i LEGOLAND® fra den 24. november til 31. december 2023.

Skal du selv have en ekstra julegave i år?

Du kan nu tilmelde dig og deltage i PlusKort Julekalenderen. Her kan du hver dag vinde flotte præmier fra 1.- 24. december 2023. Årets hovedpræmie er et gavekort til Apollo Rejser på 20.000 kr., og PlusKort donerer 1 kr. pr. deltager til Dansk Folkehjælps Julehjælp, så spil med og støt samtidig en god sag. Klik ind og vær med her.

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at kunne orientere dig i de mange rabatter. Med appen kan du se partnere nær dig, ligesom du kan søge på produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Læs mere og hent appen her.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.