Nyhed

PlusKortet bliver 100% digitalt

Fra nytår bliver der ikke trykt flere fysiske PlusKort. Kortet skal i stedet hentes via Pluskort app’en. Har man et fysisk kort, vil det stadig kunne bruges

Fra den 16. januar 2024 stopper PlusKort med at udstede fysiske plastikkort til nye medlemmer. Det vil heller ikke være muligt for nuværende medlemmer at genbestille et nyt plastikkort, hvis det mister det, de har. Det fysiske kort vil dog fortsat kunne benyttes som rabatkort.

Hvis du ikke allerede har hentet PlusKort-appen til din mobiltelefon, anbefaler vi, at du downloader den og logger ind. Du kan hente Pluskort- app’en dér, hvor du plejer at finde apps til din telefon.

Google Play

App Store

I appen finder du dit digitale medlems- fordels- og rabatkort til Fødevareforbundet NNF. Med det kan du få rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker i hele landet samt webshops.

Appen giver dig et hurtigt overblik over, hvor du kan få rabat – både til fysiske butikker og onlinebutikker. Du får automatisk besked, når der er nye rabatter tilgængelige og ekstra gode tilbud.

Vind et gavekort på 1.000 kr.!

PlusKortet trækker lod om 10 gavekort á 1.000 kr. til en valgfri PlusKort partner blandt alle, der logger ind i PlusKort appen senest den 31/12-2023.

Så download PlusKort appen og kom i gang med at bruge dine rabatter og fordele allerede i dag