Medlemsinfo

Super (u)hyggelige efterårsoplevelser med PlusKort rabat

Der er penge at spare i efteråret med PlusKort, hvad enten du er til hygge foran brændeovnen , eller spændende halloween-arrangementer.

Efteråret er over os – både kalenderen og farverne i naturen minder os om, at tiden er kommet, hvor dagene bliver kortere. Mørket sniger sig ind på os og for nogen er der måske også en efterårsferie i udsigt. Uanset om du er til indehygge foran brændeovnen med en kop varm kakao og en god bog, eller om du skal ud og opleve halloween arrangementer og andet spændende rundt omkring i landet, så er der penge at spare i efteråret med dit PlusKort. Læs med her og bliv inspireret!

Kom i Halloween stemning i Danmarks bedste forlystelsesparker!

Halloween er et af efterårets højdepunkter, og der er godt nyt til alle dem, der nyder at få pulsen op af et godt gys. Du kan opleve Halloween i både LEGOLAND®, Tivoli, Tivoli Friheden, på Bakken og i BonBon-Land – og tilmed med PlusKort rabat! Blot du husker at købe dine billetter online inden dit besøg.

Kom til Halloween monsterfest i LEGOLAND® fra den 29. september til den 28. oktober 2023, hvor du kan møde de skræmmende halloweenvæsner, bygge et LEGO® græskar til deres store græskarmark, og mærke halloweenstemningen med farverig belysning, uhyggelig halloweenpynt og skræmmende store LEGO® modeller. Du sparer op til 43 % på billetten med PlusKort.

Fra den 12. oktober til den 5. november 2023 fejrer Tivoli i København Halloween. Halloween-forlystelserne snurrer, Rasmus Klump sørger for bøh, spøg og ballade og heksene har skabt en fortryllende Halloween, der venter om hvert et hjørne. Du får PlusKort Særpris på både turpas, entré og parkering.

Tivoli Friheden i Aarhus inviterer også på uhygge, gys og gru fra den 14.–22. oktober + 28. og 29. oktober 2023. Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd. Med PlusKort får du op til 20 % rabat på entréen.

Oplev Bakken klædt i efterårets gyldne farver fra 14. - 22. samt 27. – 29. oktober 2023. Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. For de modige er der mulighed for en tur i det uhyggelige horror-område RÆDSELSDYBET under Vandrutschebanen. Der er gratis adgang for alle, og med PlusKort sparer du 20 % på turbånd.

I BonBon-Land kan du fra den 30. september 2023 og alle weekender i oktober samt i hele efterårsferien opleve de uhyggelige spøgelseshuse til de større, modige børn og voksne. Hele familien kan deltage i Græskarjagten og Kirkegårdsmysteriet. Du får 25 % PlusKort rabat på den aktuelle dagspris på entrébilletter.

Få en vild oplevelse i Zoologisk Have

I Københavns ZOO er efteråret fuld af oplevelser for hele familien. Kom til Halloween i ZOO i alle weekender fra den 7.-31. oktober samt i hele uge 42, hvor er der bl.a. er Halloween Show med Pelle og Kaya, Trick & Treat med dyrene - græskarudskæring til dyrene, Slimværksted, hvor du kan møde en snegl og lave din egen slim, eller hvorfor ikke prøve halmballe labyrinten?! Du sparer 15 % på entréen med PlusKort.

Se flere rabatter på oplevelser i efteråret her.

Overnatning i naturskønne omgivelser

Vil du gerne væk fra hjemmet og opleve noget nyt rundt omkring i landet? Så tag på hostel eller i sommerhus med familie og venner, og kom helt tæt på den danske efterårsnatur, eller tag på et charmerende hotel-eller kroophold med personlig betjening og gastronomi i højsædet.

Du kan spare penge med PlusKort på dit ferieophold med fx NOVASOL 10 %, Danhostel 10 % eller Small Danish Hotels 9 %. Eller hvad med at tage familien med i Danland, hvor I kan nyde ferien med badeland og wellness i smukt beliggende ferieboliger – du sparer 10 % med PlusKort.

Se flere rabatter på ferie og hotel her.

Hjemlig sofahygge

Er du mere til ren afslapning i efterårsferien og hjemlig hygge i sofaen på de mørke efterårsaftener, så er der her et par gode idéer til underholdning. Med Mofibo får du over 600.000 titler at vælge imellem, og du kan tage dine yndlingsbøger med dig overalt. Der er underholdning til hele familien, og med PlusKort får du 33 % rabat på abonnementet.

Er du mere til blade og magasiner, så prøv Flipp, hvor du får mere end 90 inspirerende blade og magasiner om alt fra mad og bolig til sundhed og mode samt de bedste børneblade. Du kan prøve Flipp gratis i 60 dage med PlusKort.

Se flere rabatter på fritidsoplevelser her.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Du kan læse mere og hente appen her.

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her.