Medlemsinfo

A-kassen: Skattefrit tilskud på 1.000 kr. i oktober

Medlemmer af Fødevareforbundet NNF's a-kasse, der var ledige i april i år, modtager i løbet af oktober et skattefrit tilskud på 1.000 kroner. Tilskuddet er en del af Folketingets genopretningspakke i forbindelse med coronakrisen.

Var du helt eller delvis ledig i april i år? Så får du i oktober udbetalt et skattefrit tilskud på 1.000 kroner.

Tilskuddet er en del af Folketingets genopretningspakke i forbindelse med coronakrisen, og det udbetales til ledige, studerende, pensionister og andre, der modtog forsørgelsesydelser i april i 2020.

Pengene udbetales automatisk til din NemKonto i oktober, men udbetalingerne foregår løbende, og derfor anbefaler ATP, at du holder øje med din NemKonto. I din netbank vil tilskuddet hedde ”Engangstilskud”.

Tilskud har ikke betydning for dagpenge

Tilskuddet er skattefrit og har ikke betydning for din ret til dagpenge.  Du skal heller ikke opgive det på din forskudsopgørelse eller oplyse det som ændring i dine indkomstforhold – fx til Udbetaling Danmark.

Engangstilskuddet har ikke betydning for dine ydelser fra det offentlige, fx pension, ældrecheck, boligstøtte, kontanthjælp, dagpenge osv. Har du en ægtefælle eller samlever, indgår tilskuddet heller ikke i han eller hendes indkomst og formue.

Klik og læs mere om tilskuddet her