Nyhed

Ny Facebook-gruppe samler ansatte på mejerierne

For at forbedre kommunikationen med medlemmerne på mejerierne, har Fødevareforbundet NNF startet en ny Facebook-gruppe.

For at forbedre kommunikationen med medlemmerne på mejerierne, har Fødevareforbundet NNF startet en ny Facebook-gruppe.

Fødevareforbundet NNF har startet en ny Facebook-gruppe: Fødevareforbundet NNF - Mejeri. Gruppen skal bruges til at kommunikere med medlemmerne på landets mejerier.

- Vi har startet gruppen for at skabe et forum, hvor vores medlemmer på mejerierne kan få relevant information fra Fødevareforbundet NNF samt selv dele og diskutere relevant indhold med hinanden, siger næstformand i Fødevareforbundet NNF Jim Jensen.

790 tidligere medlemmer af Danske Mejeristers Fagforening overgik den 1. januar til medlemskab af Fødevareforbundet NNF. Forbundet har dermed knap 2500 medlemmer, der har det til fælles, at de arbejder på et mejeri.

Et tilbud om mere information

Medlemmerne vil fortsat modtage informationer fra Fødevareforbundet NNF via blandt andet post, e-mail og hjemmeside, så den nye gruppe skal ses som et ekstra tilbud.

- Jeg vil opfordre alle medlemmer på mejerierne til at melde sig ind i dette digitale fællesskab, men er man ikke på Facebook, eller har man ikke lyst til at være en del af dette, er det også helt fint, siger Jim Jensen.

Et medlemskab af Facebook-gruppen kræver, at man er ansat på et mejeri og medlem af Fødevareforbundet NNF. Man kan blive medlem ved enten selv at ansøge eller blive inviteret af en kollega, der allerede er medlem. Find Facebook-gruppen her.

Fødevareforbundet NNF har også en Facebook-side, der kan findes her.