Organisation

Kongressen er Fødevareforbundet NNFs øverste myndighed. Fødevareforbundet NNFs ordinære kongresser afholdes hvert fjerde år.
Du kan se optagelser fra den seneste kongres i 2021 her.
Du kan se optagelser fra den ekstraordinære kongres (11. december 2023) her.

Hovedbestyrelsen er Fødevareforbundet NNFs højeste myndighed mellem kongresserne.

Daglig ledelse består af forbundsformand Ole Wehlast og forbundsnæstformand Jim Jensen.

Følgegrupper og udvalg er en vigtig del Fødevareforbundet NNFs politiske organisation. Her er medlemmerne repræsenteret gennem tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

Kongressen fastsætter forbundsledelsens løn. Du kan læse om løn og honorarer her.

Forbundshuset

I Fødevareforbundet NNFs forbundshus arbejder både kongresvalgte og ansatte. De rådgiver og støtter de lokaleafdelinger - for eksempel ved at fortolke lovgivning, producere informationsmateriale og forhandle overenskomster.

De medlemsvalgte og ansatte i forbundshuset varetager desuden overordnede opgaver i forhold til samarbejdspartnere, lovgivere, politiske partier og lignende.

Kontakt valgte og medarbejdere i forbundshuset.

Afdelinger

Fødevareforbundet NNF har seks lokale afdelinger.

I afdelingerne er en række fagligt kompetente folk klar til at hjælpe dig med spørgsmål om løn, ansættelse, fyring, overenskomst og en lang række andre emner.

Din lokale Fødevareforbundet NNF a-kasse ligger sammen med den lokale afdeling. Du bør altid henvende dig til a-kassen, hvis du bliver fyret eller af andre grunde stopper dit arbejde. A-kassen kan blandt andet guide dig gennem dagpengesystemet og fortælle dig om dine rettigheder og pligter samt give gode råd om jobsøgning.

Afdelingerne og a-kassen er til for at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Find din afdeling og a-kasse