Ledige stillinger

Vi søger en beskæftigelsesvejleder til vores kontor i Horsens

Tror du på at tidlig indsats virker? Er du en haj til jobformidling, og kan du motivere vores ledige medlemmer til at opkvalificere sig? Så er du måske vores nye beskæftigelsesvejleder.

I Fødevareforbundet NNF er vi stolte af vores ambitiøse beskæftigelsesindsats, hvor medlemmet er i centrum, og vores fagligt funderede a-kasse. Vi har stort fokus på at møde vores medlemmer - fødevarearbejderne i Danmark - allerede i opsigelsesperioden, så vi kan hjælpe dem bedst muligt videre i opkvalificering eller job. 

Som beskæftigelsesvejleder hos os får du derfor et job, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger i a-kasse og forbund skal være med til at få vores ambitiøse beskæftigelsesindsats til at lykkes.

Du får også et job, hvor dialog og samarbejde med kolleger, afdelingsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter, jobcentre og virksomheder er i højsædet. Et job, hvor både din faglighed og personlighed gør en forskel, og hvor den ene dag ikke nødvendigvis ligner den anden.

Dine primære arbejdsopgaverne bliver:

- At vejlede og rådgive vores medlemmer, både fysisk på kontoret, virtuelt og over telefonen - både med hensyn til de lovpligtige opgaver, i form af samtaler, og i forhold til at udfordre og motivere medlemmerne til at opkvalificere sig.

- At være først på i forhold til kontakten udefra, ved at være en del af vores telefonteam.

- At være i dialog med vores tillidsrepræsentanter og opfordre dem til at give os besked hurtigst muligt ved afskedigelser, så vi kan hjælpe vores medlemmer, allerede inden de bliver ledige.

- At bidrage til at udvikle vores beskæftigelsesindsats blandt andet via et skærpet fokus på job og opkvalificering.

Læs hele jobopslaget

Ansøgning og ansøgningsfrist:

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, og senest den 17. maj 2024, til jobarbejdsmarked@nnf.dk

I emnefeltet bedes du skrive ”Beskæftigelsesvejleder – Horsens”.

Vi forventer at afholde samtaler den 24. maj 2024 i Horsens.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forbundssekretær Per Hansen i Arbejdsmarkedssekretariatet på mobil: 20 99 68 33 eller på mail: peh@nnf.dk