19. september 2016
Læs årets tredje udgave af Substans - medlemsmagasin for fødevarearbejdere
Hvad er gennemsnitslønningerne blandt vores medlemmer i fødevarebranchen? Vi har gravet tallene frem og fortæller også historien om, hvad en kreaturslagter, som hver uge yder samme arbejdsindsats som en gåtur fra Skagen til Kiel får for sit hårde arbejde.
- Hvad siger new york'erne til dansk rugbrød og mad? Vi sendte vores fotograf ud for at se og høre, om amerikanerne også kan li' smagen.
- Det ku' ske for dig: Vi har snakket med en bagersvend, som er blevet snydt for løn igen og igen, og nu har forladt branchen.
- Madens minister, miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, er selv en ivrig bager. Få hans opskrift på brunsviger - og hør mere om hans tanker om udviklingen for danske fødevarer.
- NY: Mit mad-tip: Lækker jordbær-masse til Sarah Bernard og lagkager
- Før & Nu: Thise Mejeri i 1988 og Nu
- Mød frontkæmperne under en fyringsrunde
Du kan også hente Substans som pdf-fil.
Du kan svare på krydsordet fra side 30 lige her.
Har du en god historie eller et tip til næste nummer af Substans, så skriv til redaktionen på substans@nnf.dk.
Næste nummer udkommer i december 2016. Kan du ikke vente med at få flere nyheder fra din branche, så tilmeld dig Fødevareforbundet NNF's nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på e-mail ca. en gang om ugen.
Hvis du ikke har modtaget Substans med posten inden for de nærmeste dage, så send en mail til substans@nnf.dk, så løser vi problemet.