• Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Ledige stillinger
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
    • Privatlivspolitik
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • PL
  • UK
  • DE
  • Cookies
  • Nyheder
    • Se alle nyheder
    • Servicenyheder
    • Blogs
    • Podcast
    • Temaer
    • Medlemsmagasinet Substans
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Overenskomst
    • Slagter-industri
    • Fødevareindustri
    • Mejeri
    • Butiksområdet
  • A-kasse
    • Tast selv a-kassen
    • Ledig
    • CV
    • Jobsøgning
    • Uddannelse for ledige
    • Aktivering som ledig
    • Samtaler som ledig
    • Booking af samtaler
    • Efterløn
    • Feriedagpenge
    • Hvor meget får jeg udbetalt?
    • Hvornår bliver pengene udbetalt
    • Bliver du syg?
    • Om a-kassen
    • Opholdskrav og ret til dagpenge
  • Uddannelse
    • Uddannelse for livet
    • Elev
    • Erhvervsuddannelser
    • Uddannelse for voksne
    • Voksenlærling
    • Støtte og godtgørelse
  • Arbejdsmiljø
    • AMR 2019
    • Arbejdsskader
    • Sygdom og socialsager
    • Psykisk arbejdsmiljø
    • Arbejdspladsvurdering
    • Ensidigt gentaget arbejde
    • Kurser om arbejdsmiljø
    • Arbejdsmiljørepræsentant
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
  • Medlemsfordele
    • Bliv medlem
    • Lej et feriehus
    • LO Plus Guldkort
    • Alka Forsikring
    • TestaViva
    • Billån
  • Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Ledige stillinger
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
    • Privatlivspolitik
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • Se alle nyheder
  • Servicenyheder
  • Blogs
  • Podcast
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Tilmeld nyhedsbrev

Substans nr. 3 2016

19. september 2016

Læs årets tredje udgave af Substans - medlemsmagasin for fødevarearbejdere

Tema: Det tjener dine kolleger

Hvad er gennemsnitslønningerne blandt vores medlemmer i fødevarebranchen? Vi har gravet tallene frem og fortæller også historien om, hvad en kreaturslagter, som hver uge yder samme arbejdsindsats som en gåtur fra Skagen til Kiel får for sit hårde arbejde. 

Du kan også læse om:

- Hvad siger new york'erne til dansk rugbrød og mad? Vi sendte vores fotograf ud for at se og høre, om amerikanerne også kan li' smagen.

- Det ku' ske for dig: Vi har snakket med en bagersvend, som er blevet snydt for løn igen og igen, og nu har forladt branchen.

- Madens minister, miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, er selv en ivrig bager. Få hans opskrift på brunsviger - og hør mere om hans tanker om udviklingen for danske fødevarer.

- NY: Mit mad-tip: Lækker jordbær-masse til Sarah Bernard og lagkager

- Før & Nu: Thise Mejeri i 1988 og Nu

- Mød frontkæmperne under en fyringsrunde

Læs som pdf

Du kan også hente Substans som pdf-fil.

Krydsord

Du kan svare på krydsordet fra side 30 lige her.

Tip os

Har du en god historie eller et tip til næste nummer af Substans, så skriv til redaktionen på substans@nnf.dk. 

Næste nummer

Næste nummer udkommer i december 2016. Kan du ikke vente med at få flere nyheder fra din branche, så tilmeld dig Fødevareforbundet NNF's nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på e-mail ca. en gang om ugen.

Har du ikke modtaget Substans?

Hvis du ikke har modtaget Substans med posten inden for de nærmeste dage, så send en mail til substans@nnf.dk, så løser vi problemet.

 


Arkiv

  • Substans 2017
    • - Substans nr. 1 2017
    • - Substans 02 2017
    • - Substans 03 2017
    • - Substans nr. 4 2017
  • Substans 2016
    • - Substans nr. 1 2016
    • - Substans nr. 2 2016
    • - Substans nr. 3 2016
    • - Substans nr. 4 2016
  • Substans 2015
    • - Substans nr.1 2015
    • - Substans nr. 2 2015
    • - Substans nr. 3 2015
    • - Substans nr. 4 2015
  • Substans 2014
    • - Substans nr. 1 2014
    • - Substans nr. 2 2014
    • - Substans nr. 3 2014
    • - Substans nr. 4 2014
  • Substans 2013
    • - Substans nr. 3 2013
    • - Substans nr. 2 2013
    • - Substans nr. 1 2013
  • Substans 2012
    • - Substans nr. 6 2012
    • - Substans nr. 5 2012
    • - Substans nr. 4 2012
    • - Substans nr. 3 2012
    • - Substans nr. 2 2012
    • - Substans nr. 1 2012
  • Substans 2011
    • - Substans nr. 6 2011
    • - Substans nr. 5 2011
    • - Substans nr. 4 2011
    • - Substans nr. 3 2011
    • - Substans nr. 2 2011
    • - Substans nr. 1 2011
  • Substans 2018
    • - Substans 1 2018
    • - Substans 2 2018
    • - Substans 3 2018
    • - Substans 4 2018

Fødevareforbundet NNF

Vi er fagforeningen for dig der arbejder indenfor nogle af Danmarks vigtigste brancher: Bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien.

Med cirka 20.000 medlemmer er vi en stærk fagforening, der er til for medlemmerne.

Som en del af LO, er vi en del af et stærkt fællesskab.

Genveje

  • Vil du være medlem?
  • Kontakt
  • Find afdeling
  • Kontingent 2019
  • Presse
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Velkommen til Fødevareforbundet NNFs A-kasse
  • Hvor meget får jeg udbetalt?
  • Hvornår bliver pengene udbetalt?

Tilmeld nyhedsbrev

Seneste Substans

Fødevareforbundet NNF - Molestien 7 - 2450 København SV - Tel: 38 18 72 72 - nnf@nnf.dk