• Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Ledige stillinger
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
    • Privatlivspolitik
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • PL
  • UK
  • DE
  • Cookies
  • Nyheder
    • Se alle nyheder
    • Servicenyheder
    • Blogs
    • Podcast
    • Temaer
    • Medlemsmagasinet Substans
    • Tilmeld nyhedsbrev
  • Overenskomst
    • Slagter-industri
    • Fødevareindustri
    • Mejeri
    • Butiksområdet
  • A-kasse
    • Tast selv a-kassen
    • Ledig
    • CV
    • Jobsøgning
    • Uddannelse for ledige
    • Aktivering som ledig
    • Samtaler som ledig
    • Booking af samtaler
    • Efterløn
    • Feriedagpenge
    • Hvor meget får jeg udbetalt?
    • Hvornår bliver pengene udbetalt
    • Bliver du syg?
    • Om a-kassen
    • Opholdskrav og ret til dagpenge
  • Uddannelse
    • Uddannelse for livet
    • Elev
    • Erhvervsuddannelser
    • Uddannelse for voksne
    • Voksenlærling
    • Støtte og godtgørelse
  • Arbejdsmiljø
    • AMR 2019
    • Arbejdsskader
    • Sygdom og socialsager
    • Psykisk arbejdsmiljø
    • Arbejdspladsvurdering
    • Ensidigt gentaget arbejde
    • Kurser om arbejdsmiljø
    • Arbejdsmiljørepræsentant
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
  • Medlemsfordele
    • Bliv medlem
    • Lej et feriehus
    • LO Plus Guldkort
    • Alka Forsikring
    • TestaViva
    • Billån
  • Find afdeling
    • Sjælland og Øerne
    • Nordjylland
    • Sydjylland
    • Midt-Vestjylland
    • Østjylland
    • Lillebælt-Fyn
  • Om Fødevareforbundet NNF
    • Organisation
    • Kontingent
    • Love og målprogram
    • Ledige stillinger
    • Internationalt samarbejde
    • Klageråd
    • Privatlivspolitik
  • For tillidsvalgte
    • Førstegangsvalg af tillidsrepræsentant
    • Kurser
    • Arbejdsmiljørepræsentantens håndbog
    • Tillidsdialog
    • Ordbog for tillidsvalgte
    • Socialrådgivning
  • Presse
    • Pressekontakt
    • Pressebilleder
    • Logo
    • Tilmeld nyhedsbrev
    • Medlemsmagasinet Substans
  • Kontakt
    • Valgte
    • Medarbejdere
  • Se alle nyheder
  • Servicenyheder
  • Blogs
  • Podcast
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Tilmeld nyhedsbrev

Substans nr. 2 2015

17. juni 2015

Læs årets andet Substans

 

I dette nummer sætter vi fokus på, hvordan fødevarearbejdere holder helt til pensionen? Med de facto afskaffelsen af efterlønnen og højere pensionsalder, kan mange fødevarearbejdere se frem til mere end 50 år på arbejdsmarkedet. 

Du kan også læse om:

- Konditoren Lotte og hendes mand Rasmus, der mistede alt i stormfloden i 2013.

- Hvordan slagteren Henri Lysen og bageren Hanne Frank får patienter på Aarhus Universitetshospital på ret køl med gode fødevarer

- Se hvad overenskomster betyder for fødevaresikkerheden i bagerbutikker og andre fødevarevirksomheder. 

Konkurrence

Læs portrættet af Henning Nielsen, der arbejdede 13 år hos Kohberg. I dag er han professionel tryllekunstner.

Deltag i konkurrencen om et gavekort til den magiske butik Pegani. 

Konkurrencen er afsluttet og vinderne har fået direkte besked. 

Du kan også hente Substans som pdf-fil.

Tip os

Har du en god historie eller et tip til næste nummer af Substans, så skriv til redaktionen på lhg@nnf.dk.

Kan du ikke vente indtil juni med at få flere nyheder fra din branche, så tilmeld dig Fødevareforbundet NNF's nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på e-mail ca. en gang om ugen.

Hvis du ikke har modtaget Substans med posten inden for de nærmeste dage, så send en mail til lhg@nnf.dk, så løser vi problemet.


Arkiv

  • Substans 2017
    • - Substans nr. 1 2017
    • - Substans 02 2017
    • - Substans 03 2017
    • - Substans nr. 4 2017
  • Substans 2016
    • - Substans nr. 1 2016
    • - Substans nr. 2 2016
    • - Substans nr. 3 2016
    • - Substans nr. 4 2016
  • Substans 2015
    • - Substans nr.1 2015
    • - Substans nr. 2 2015
    • - Substans nr. 3 2015
    • - Substans nr. 4 2015
  • Substans 2014
    • - Substans nr. 1 2014
    • - Substans nr. 2 2014
    • - Substans nr. 3 2014
    • - Substans nr. 4 2014
  • Substans 2013
    • - Substans nr. 3 2013
    • - Substans nr. 2 2013
    • - Substans nr. 1 2013
  • Substans 2012
    • - Substans nr. 6 2012
    • - Substans nr. 5 2012
    • - Substans nr. 4 2012
    • - Substans nr. 3 2012
    • - Substans nr. 2 2012
    • - Substans nr. 1 2012
  • Substans 2011
    • - Substans nr. 6 2011
    • - Substans nr. 5 2011
    • - Substans nr. 4 2011
    • - Substans nr. 3 2011
    • - Substans nr. 2 2011
    • - Substans nr. 1 2011
  • Substans 2018
    • - Substans 1 2018
    • - Substans 2 2018
    • - Substans 3 2018
    • - Substans 4 2018

Fødevareforbundet NNF

Vi er fagforeningen for dig der arbejder indenfor nogle af Danmarks vigtigste brancher: Bager, slagter, mejeri, sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien.

Med cirka 20.000 medlemmer er vi en stærk fagforening, der er til for medlemmerne.

Som en del af LO, er vi en del af et stærkt fællesskab.

Genveje

  • Vil du være medlem?
  • Kontakt
  • Find afdeling
  • Kontingent 2019
  • Presse
  • Tilmeld nyhedsbrev
  • Medlemsmagasinet Substans
  • Velkommen til Fødevareforbundet NNFs A-kasse
  • Hvor meget får jeg udbetalt?
  • Hvornår bliver pengene udbetalt?

Tilmeld nyhedsbrev

Seneste Substans

Fødevareforbundet NNF - Molestien 7 - 2450 København SV - Tel: 38 18 72 72 - nnf@nnf.dk