17. juni 2015
Læs årets andet Substans
I dette nummer sætter vi fokus på, hvordan fødevarearbejdere holder helt til pensionen? Med de facto afskaffelsen af efterlønnen og højere pensionsalder, kan mange fødevarearbejdere se frem til mere end 50 år på arbejdsmarkedet.
Du kan også læse om:
- Konditoren Lotte og hendes mand Rasmus, der mistede alt i stormfloden i 2013.
- Hvordan slagteren Henri Lysen og bageren Hanne Frank får patienter på Aarhus Universitetshospital på ret køl med gode fødevarer
- Se hvad overenskomster betyder for fødevaresikkerheden i bagerbutikker og andre fødevarevirksomheder.
Konkurrence
Læs portrættet af Henning Nielsen, der arbejdede 13 år hos Kohberg. I dag er han professionel tryllekunstner.
Deltag i konkurrencen om et gavekort til den magiske butik Pegani.
Konkurrencen er afsluttet og vinderne har fået direkte besked.
Du kan også hente Substans som pdf-fil.
Tip os
Har du en god historie eller et tip til næste nummer af Substans, så skriv til redaktionen på lhg@nnf.dk.
Kan du ikke vente indtil juni med at få flere nyheder fra din branche, så tilmeld dig Fødevareforbundet NNF's nyhedsbrev. Det bliver sendt ud på e-mail ca. en gang om ugen.
Hvis du ikke har modtaget Substans med posten inden for de nærmeste dage, så send en mail til lhg@nnf.dk, så løser vi problemet.