Nyhed

OK24: Nu skal du stemme om din nye overenskomst

Arbejder du under en af Fødevareforbundet NNF's overenskomster på det offentlige område, så skal du nu stemme om din overenskomst. Fødevareforbundet NNF anbefaler et JA.
Afstemning stemmeseddel
Afstemning stemmeseddel

De offentligt ansatte medlemmer af Fødevareforbundet NNF skal nu stemme om de tre overenskomstforlig, der er indgået i forbindelse med forhandlingerne om OK24.

Alt i alt er det et flot resultat, som vi sammen med de andre forhandlere anbefaler vores medlemmer at stemme ja til.
- Jim Jensen, næstformand i Fødevareforbundet NNF

Urafstemningen for de næste to års overenskomster åbnes torsdag den 21. marts, og Fødevareforbundet NNF opfordrer alle stemmeberettigede medlemmer til at stemme JA.

– Også på det offentlige område er det lykkedes forhandlerne at sikre medlemmernes realløn og dermed modvirke inflationen. Det er flot, og en væsentlig forudsætning for rekruttering og fastholdelse, siger Jim Jensen, næstformand i Fødevareforbundet NNF og fortsætter:

– Men der er også andre gode ting i forligene fx forbedret barsel og pension fra første dag, man er ansat. Alt i alt er det et flot resultat, som vi sammen med de andre forhandlere anbefaler vores medlemmer at stemme ja til.

Lønstigninger på næsten 8 procent

De tre forlig indeholder blandt andet samlede lønstigninger på næsten otte procent. Hovedparten af pengene får medlemmerne til udbetaling i år, da der er lagt op til den første lønstigning allerede den 1. april.

Artiklen fortsætter under boksen.

Her kan du se, hvilke forbedringer der er forhandlet hjem i det forlig, du er omfattet af – uanset om du er ansat i kommune, region eller stat.

Husk at stemme senest den 11. april

Sidste chance for at afgive sin stemme er den 11. april kl. 12. Resultat af den samlede afstemning vil blive afsløret den 15. april kl. 12.00.

Alle stemmeberettigede medlemmer af Fødevareforbundet NNF har modtaget en mail og en besked på ”Min side” med informationer om afstemningen.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål, er vores faglige konsulent Henrik Fredensborg klar til at hjælpe dig på tlf.: 38 18 70 10 eller mobil: 51 17 14 80.