Foto af Industriens Pension
Medlemsinfo

Ekstra indbetalinger kan sætte turbo på pensionsopsparingen

Vil du gerne vil have flere penge at gøre godt med, når du går på pension? Så kan du overveje at indbetale ekstra på din pensionsopsparing i Industriens Pension eller PensionDanmark.

Som medlem af Fødevareforbundet NNF sparer du typisk op til pension gennem PensionDanmark eller Industriens Pension.

Hvis du gerne vil have flere penge på kontoen som pensionist, så er der betydelige fordele ved at indbetale ekstra til det selskab, hvor du allerede har størstedelen af din opsparing.

Derfor kan ekstra indbetalinger til dit pensionsselskab give store fordele:

  1. Du skal ikke betale ekstra i administration, fordi du allerede indbetaler til pensionsselskabet gennem din overenskomst. Industriens Pension og PensionDanmark har samtidig nogle af branchens absolut laveste omkostninger pr. medlem.
  2. Pensionsselskabet investerer din opsparing med henblik på at skabe det højest mulige afkast i forhold til risikoen. Både Industriens Pension og PensionDanmark har historisk leveret meget attraktive afkast, der hører til blandt de højeste i branchen.

  3. Det giver et bedre overblik, når dine pensionspenge er samlet ét sted.

  4. Ofte vil dit lønkontor kunne trække pengene direkte fra din løn, hvis du ønsker det, så du slipper for besværet.

Har du en pensionsopsparing i banken, kan det derfor ofte være en fordel af flytte den til dit pensionsselskab.

Se, hvad ekstra indbetalinger betyder for dig

Selv små løbende ekstra indbetalinger kan i sidste ende få stor betydning på grund af mange års afkast og renters rente-effekten. Og det kan måske være det, som er med til at give dig den pensionstilværelse, som du går og drømmer om.

På dit pensionsselskabs hjemmeside kan du se, hvad du kan forvente at få udbetalt, når du går på pension. Og du kan se, hvad du kan få ud af at indbetale ekstra.

Hos Industriens Pension går du ind på industrienspension.dk og finder ekstraberegneren på ’Min side’, og hos PensionDanmark logger du ind på din personlige side på pension.dk.

Søg rådgivning, inden du indbetaler ekstra

Det er altid en god idé, at du får rådgivning, før du træffer et valg i forhold til din pension. Der kan nemlig meget vel være ting, du måske ikke er opmærksom på.

Ved at kontakte medlemsrådgivningen i dit pensionsselskab får du mulighed for at træffe et valg på et oplyst grundlag.

Sådan indbetaler du ekstra til din pensionsopsparing

Du kan indbetale ekstra til Industriens Pension ved at logge ind på ’Min side’ på industrienspension.dk og til PensionDanmark ved at logge ind på pension.dk. Din arbejdsgiver kan også hjælpe dig med at gøre det.

Vil du gerne have rådgivning om, hvad der bedst kan betale sig, er du altid meget velkommen til at ringe til Industriens Pensions medlemsservice på 7033 7070 og PensionDanmarks medlemsrådgivning på 7012 1330.