Nyhed

OK23: Nyt forsøg på at få COOP-overenskomst på plads

I næste uge gør Fødevareforbundet NNF endnu et forsøg på at nå i mål med en ny overenskomst for bagerne og slagterne i COOP’s butikker. Forhandlingssekretær Mette Bisgaard håber på et godt resultat, men knasterne er store


Efter flere forhandlingsrunder har Fødevareforbundet NNF og COOP måtte erkende, at de ikke kan nå frem til en ny overenskomst for bagerne og slagterne i COOP’s butikker uden ekstern bistand. De har derfor bedt Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) om at hjælpe parterne med at nå til enighed.

Tirsdag den 20. juni mødes Fødevareforbundet NNF’s forhandlingsudvalg for COOP derfor med forhandlerne fra COOP og repræsentanter fra FH.

Forhandlingssekretær Mette Bisgaard ærgrer sig over, at forhandlingerne er gået i hårdknude:

- Forhandlingerne foregår i et fortroligt rum, så jeg kan naturligvis ikke sige noget konkret om de krav, vi er blevet mødt med. Men jeg vil gerne sige så meget som, at vi ikke er blevet tilbudt det samme, som resten af arbejdsmarkedet har fået i forbindelse med OK23.

På vegne af forhandlingsudvalget håber Mette Bisgaard, at det med FH’s medvirken kan lykkes parterne at nå frem til forlig.

Udover overenskomsten med COOP, mangler Fødevareforbundet NNF også at indgå ny overenskomst med Brugens Arbejdsgiverforening.

MEDLEMSMØDE MANDAG DEN 19. JUNI

Fødevareforbundet NNF's forhandlingsudvalg har inviteret alle medlemmer på overenskomsten med COOP til et online orienteringsmøde om forhandlingerne mandag aften kl. 17:30.
Har du ikke fået tilmeldt dig, kan du gøre det ved at skrive til landsklubformand Krista Hansen på mail: krista.hansen@coop.dk eller til næstformand Claus Sørensen på mail: claus.soerensen@superbrugsen.dk.