Nyhed

Michael er indstillet til TR-pris: "Det betyder alverden"

Netop nu kan du indstille din tillidsrepræsentant til prisen som ’Årets TR’. Michael Skytt Juhl er indstillet for blandt andet at sikre kollegerne 30.000 kr. ekstra i lønningsposen om året.

Den 1. november bliver ’Årets TR’ kåret ved et stort gallashow i Cirkusbygningen i København, og netop nu kan man indstille landets dygtigste tillidsrepræsentanter til prisen. En af de indstillede er Michael Skytt Juhl, der er fællestillidsrepræsentant på Arlas mejeri i Branderup.

- Det betyder alverden. Så har man jo gjort noget rigtigt, siger Michael Skytt Juhl.

Det er en kollega fra mejeriet, der har indstillet ham, og i indstillingen er der blandt andet lagt vægt på, at Michael Skytt Juhl har været med til at sikre sine kolleger muligheden for 30.000 kr. ekstra om året i funktionstillæg. Sammen med de øvrige tillidsfolk fik han nemlig forhandlet et funktionstillæg på 2.500 kr. om måneden igennem til kollegerne, da der er tale om funktionærlignende ansættelser.

- Det er en lønstigning på 30.000 kr. om året for det samme arbejde, så det er en anerkendelse for vores arbejde og vores ansvarsområde. Og det var rigtig fedt at gøre den forskel for kollegerne, siger Michael Skytt Juhl.

Læs hele indstillingen her

Der er heldigvis mange dygtige tillidsrepræsentanter i landet, og indtil videre er der indstillet mere end 200 til prisen som ’Årets TR’. Der er derfor ingen garanti for, at Michael Skytt Juhl ender som en af de nominerede. Anerkendelsen fra kollegerne, kan han dog tage med sig uanset hvad.

Har du en tillidsrepræsentant, der kan måle sig med Michael? Så indstil din tillidsrepræsentant til ’Året TR’ lige her.