Nyhed

Årets AMR: Er din kollega årets arbejdsmiljørepræsentant?

Passer din arbejdsmiljørepræsentant ekstra godt på dig og kollegaerne i hverdagen? Så kan du nu indstille din arbejdsmiljørepræsentant til prisen ”Årets AMR 2023”.

Sørger din arbejdsmiljørepræsentant for, at jeres arbejdsmiljø spiller? Er der styr på alt fra trivsel til sikkerhed, så dig og kollegaerne trygt kan gå på job uden at blive syge af det eller komme til skade?

Så har du nu chancen for at vise din arbejdsmiljørepræsentant, hvor meget du sætter pris på ham eller hende, og det arbejde vedkommende gør for jer. Indstil din arbejdsmiljørepræsentant til ”Årets AMR 2023” senest den 7. september.

”Årets AMR 2023” kåres ved prisfesten ”Årets TR”, som afholdes af A4medier den 1. november i Cirkusbygningen i København. Her hyldes tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, og udover kåringerne som ”Årets TR” og ”Årets AMR” vil der også være kåringer inden for en række andre kategorier.

Alle kan indstille deres arbejdsmiljørepræsentant, og der kan ifølge A4medier være forskellige grunde til, at tillidsrepræsentanten bliver indstillet:

”Prisen uddeles til en arbejdsmiljørepræsentant, som har forbedret arbejdsmiljøet. Det kan være, at vedkommende har søsat initiativer mod dårligt arbejdsmiljø. Det kan også være, at din arbejdsmiljørepræsentant altid har tjek på arbejdsmiljøet, så du og dine kolleger altid har det godt”.

”Årets AMR 2023” kåres af en jury, som består af folk i fagbevægelsen og tidligere vindere, der udvælger vinderne på baggrund af en række kriterier. Vinderne afsløres først til prisfesten.