Foto af Ursula Bach for PensionDanmark
Medlemsinfo

PensionDanmark: Få hjælp til at finde den rette behandling

Har du ondt, og er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved det? Så kan du ringe til PensionDanmarks fysioterapeuter.

Har du din pensionsopsparing hos PensionDanmark, så sidder fysioterapeuter klar til at rådgive dig, hvis du har problemer i led, muskler eller sener.

Sammen finder I ud af, hvordan du gennem din sundhedsordning får den bedste hjælp. Det kan være behandling hos en af de 3.000 fysioterapeuter eller kiropraktorer, der er klar til at hjælpe, på mere end 800 klinikker landet over.

- Tag endelig fat i os, så snart kroppen giver problemer. Går du for længe med problemerne, vil det typisk tage længere tid at gøre noget ved det, siger Birgitte Hasle, der er teamleder for Behandlingsrådgivningen i PensionDanmark og fortsætter:

- Vi er uddannede fysioterapeuter og kan rådgive om blandt andet smertelindring, øvelser og hvilken behandling, du har brug for. 

Ring og få hjælp

Sundhedsordningen er en del af din pensionsordning i PensionDanmark, så du skal ikke selv have penge op af lommen for at få rådgivning eller behandlinger.

Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og du kan få hjælp, uanset om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller ej. 

Ring til Behandlingsrådgivningen på tlf.: 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også bestille tid til behandlinger direkte i PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller på pension.dk. Du kan læse mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed.

Har du din pensionsordning i Industriens Pension, kan du tjekke, om du er omfattet af en sundhedsordning via din arbejdsgiver på ”Min Side” på industrienspension.dk. Hvis du er tilmeldt sundhedsordningen, kan du bestille tid på selskabets hjemmeside  www.industrienspension.dk/sundhed eller ved at ringe til på tlf. 70 33 20 50.