Foto af PensionDanmark
Medlemsinfo

Tillidsvalgte blev opdateret på pensionsordningen

Mejerist Klaus Lund deltog den 11. oktober sammen med godt 200 andre tillidsvalgte på PensionDanmarks årlige TR-Forum.

Med krig i Ukraine, usikkerhed, inflation, stigende renter og stigende energipriser var baggrunden for PensionDanmarks TR-Forum 2022 den 11. oktober ikke ligefrem opløftende. Positivt var det dog, at arrangementet for første gang siden 2019 kunne gennemføres med fysisk fremmøde.

Dagens hovedtema var ”Verden efter 24. februar”, hvor den aktuelle situation blev udfoldet af 3F’s cheføkonom Frederik Imer Pedersen, vicedirektør Anne Højer Sørensen fra DI og general og tidligere forsvarschef Bjørn Bisserup.

Det var spændende at høre om PensionDanmarks investeringer. Det med afkast fylder rigtig meget lige nu for mig og kollegaerne.
- Klaus Lund, mejerist

Som vanligt fortalte adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen, tillidsrepræsentanterne om seneste nyt i pensionsordningen – og der blev givet en status på det aktuelle investeringsmiljø i lyset af krigen i Ukraine.

En af deltagerne var mejeriarbejder Klaus Lund. Han er ansat på Arla Foods’ mejeri i Holstebro, hvor han er tillidsrepræsentant for 32 kollegaer. Og han sætter stor pris på den årlige konference.

- Det var spændende at høre om PensionDanmarks investeringer. Det med afkast fylder jo rigtig meget lige nu for mig og kollegaerne, og det virker som om der bliver taget godt hånd om vores penge, siger Klaus Lund.

Mindet om mulighederne i sundhedsordning

På TR-forum fik Klaus Lund også opfrisket, hvad der er af muligheder i sundhedsordningen – herunder tilbud som sundhedstest, Online Læge og Online Psykolog.

- Det er meget værdifuldt, at jeg som tillidsrepræsentant kan gå tilbage til mine kollegaer og minde dem om, at vi har et pensionsselskab, som kan hjælpe os i rigtig mange situationer, siger Klaus Lund, der er særligt er opmærksom på at få de yngre kollegaer til at bruge mulighederne for at få behandlinger i sundhedsordningen.

- De skal jo holde i mange år endnu og med appen er det nemt at booke. Det er altid et stort hit, når man viser dem, hvor nemt det er at booke tid til behandlinger, siger han.