Medlemsinfo

Spar dér, hvor du kan - PlusKort rabatter til bilen

Hvad enten du skal tanke brændstof, skifte dæk eller have din bil til service, så er der penge at spare, hvis du er medlem Fødevareforbundet NNF
Bilmotor
Bilmotor

Priserne er på himmelflugt; dagligvarer, elpriser, gas og brændstof. Det kan for nogen give rynker i panden og bekymringer om økonomien nu kan hænge sammen. Heldigvis er der penge at spare på nogle af tingene, når du har PlusKort – f.eks. på reparation og klargøring af bilen og brændstof. Herunder har vi samlet et udpluk af rabatter inden for autokategorien, som du får med dit PlusKort.

Tank med rabat

20-25 øre pr. liter benzin eller diesel. Det er hvad, du kan spare i rabat, hvis du tanker på én af Shells, Q8’s eller F24’s tankstationer i Danmark med dit PlusKort Shell Card af typen ’brændstofkort’. Du kan også vaske bilen så ofte, du vil, til en fast månedspris med 10 % i PlusKort rabat.
Læs mere om PlusKort Shell Card  

Skift dæk hos Super Dæk Service, og spar på brændstoffet

Skift vinterdækkene ud med sommerdæk hos Super Dæk Service, og spar endnu flere penge på brændstof. Mønstret på dine vinterdæk er designet til is og sne. Det giver mere modstand på asfalten, hvilket forbruger mere brændstof. Derfor er der penge at spare på brændstof ved at skifte til sommerdæk.
Med PlusKort får du 10 % rabat hos Super Dæk Service.

Euromaster dækker de fleste autobehov

Med 32 centre står Euromasters medarbejdere klar i hele landet til at hjælpe dig med autoservice, syn, dækservice, autotilbehør, fælge og nye dæk! De kan også hjælpe dig med at få styr på dit airconditionanlæg, så du kan få et bedre indeklima i din bil til den varme sommer efter en lang vinter.
Du får 10 % i PlusKort rabat på service, dæk og fælge hos Euromaster.

Tilfredshedsgaranti hos Quickpoint

Med 4,6 i rating på Trustpilot kan Quickpoint bryste sig af en høj kundetilfredshed. Udover en tilfredsstillende service og reparation af din bil, så hjælper Quickpoint dig også med mere akutte behov, som f.eks. reparation af ruder, udskiftning af startbatteri og udbedring af mange andre pludseligt opståede fejl.
Du får 10 % i PlusKort rabat hos Quickpoint.

Bilsyn Plus - lokale eksperter i bilsyn

Hos Bilsyn Plus er medarbejderne lokale, så du trygt kan overlade din bil til ligesindede. Bilsyn Plus er eksperter i bilsyn; de kan både hjælpe dig med periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn. De sikrer, at der er en ordentlig kvalitet på din bil, som er i tråd med dine behov og lovgivningen. Derudover forhandler Bilsyn Plus nummerplader, og de kan hjælpe med omregistrering af dit køretøj.
Du får 7,5 % rabat hos Bilsyn Plus i udvalgte synssteder med PlusKort.

Carglass® reparerer stenslaget eller skifter din rude

Du har sikkert prøvet det: Du kommer kørende og hører pludselig smældet fra en sten, der rammer forruden. Bilen har fået et stenslag – så irriterende! Det er heldigvis nemt at få repareret et stenslag eller skiftet rude hos Carglass®. Du bestemmer tilmed selv, om du vil have en tekniker ud til dig, eller om du selv vil et smut ind forbi dit nærmeste Carglass® værksted.
Med PlusKort får du 25 % rabat på materialer ved forrudeskift samt første reparerede stenslag til kun 367,50 kr.

Dinitrol ruster din bil mod rust

Hos Dinitrols centre kan din bil få den rette behandling mod rust. Dinitrols rustbehandlinger og deres produkter er godkendt til brug på alle bilmærker, aldre og stand. Så uanset om du kører en spritny Audi eller en aldrende Fiat, så kan Dinitrol give din bil den bedste rustbehandling.
Du får 15 % med PlusKort på udvalgte værksteder.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori.

Hent PlusKorts app'en

Flere gode tilbud?

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her