Medlemsinfo

Pensionsberegner: Få overblik over din økonomi som pensionist

Har du råd til den pensionstilværelse, som du drømmer om? Med PensionDanmarks pensionsberegner kan du se, om din opsparing passer til dine forventninger, og hvilken forskel ekstra indbetalinger kan gøre.

Er du et af de mange medlemmer af Fødevareforbundet NNF, som har deres pensionsopsparing hos PensionDanmark, kan du nemt og hurtigt lave et tjek på, hvor mange penge du har udsigt til at få, når du går på pension.

Klik ind på www.pension.dk/beregn og prøv PensionDanmarks pensionsberegner, som også indhenter oplysninger om din folkepension, din opsparing i ATP og eventuelle andre pensionsopsparinger, så du får det fulde overblik. Du kan også tilpasse beregningen efter, hvornår du ønsker at gå på pension.

Har du din pensionsopsparing i Industriens Pension, kan du på www.industrienspension.dk/MinSide se, hvad du vil få udbetalt hver måned – alt efter, hvornår du vælger at gå på pension. Du kan også lægge en pensionsplan og online få hjælp til, hvornår det bedst kan betale sig at begynde udbetaling af din opsparing. 

Tjek din pension gennem livet

Det kan være relevant at tjekke pensionen, uanset hvor i arbejdslivet du befinder dig. Er du ung, kan pensionstjekket være en god anledning til at tjekke, om din opsparing matcher dine forventninger, og om det kunne være en ide at spare lidt ekstra op gennem frivillige indbetalinger.

Nærmer du dig pensionsalderen, er det måske tid til at overveje, hvordan du får pensionspengene udbetalt, når du går på pension. Din pensionsordning består typisk af en ratepension, en livsvarig pension og en aldersopsparing (evt. kapitalpension). Men du behøver ikke at igangsætte alle dine pensionsopsparinger med det samme.

Spar mange penge ved at samle din pension

Har du pensionsopsparing i flere forskellige selskaber, giver PensionDanmarks pensionsberegner dig også mulighed for at se, hvad du kan spare ved at samle din pensionsopsparing. 

Og husk, at du altid er velkommen til at ringe til PensionDanmark og Industriens Pensions medlemsrådgivning.

Ring til PensionDanmark på 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18 (frem til 1. juli kan du ringe fra kl. 8-21).

Ring til Industriens Pension på 70 33 70 70 mandag - torsdag: 8.30 - 16:30 og fredag: 8.30 - 16.00.