Foto af Ursula Bach for PensionDanmark
Medlemsinfo

Din sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får du problemer med fx ryggen i din sommerferie, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks eller Industriens Pensions sundhedsordninger.

Du behøver ikke en henvisning fra lægen, og der er fri adgang til behandlinger uanset, om dine problemer er opstået gennem arbejdet eller i fritiden. Du er nemlig sikret en solid og omfattende dækning, hvis du har en sundhedsordning i PensionDanmark eller Industriens Pension.

Hvis du har pensionsordning i PensionDanmark, bestiller du tid til lægen i selskabets app (”Din Pension”) eller på pension.dk døgnet rundt. Du kan også ringe på telefon 7010 0806 til PensionDanmarks behandlingsrådgivning, der har åbent alle hverdage kl. 8-18.  

I Industriens Pension kan du tjekke, om du er omfattet af en sundhedsordning via din arbejdsgiver på ”Min Side” på industrienspension.dk. Hvis du er tilmeldt sundhedsordningen, kan du bestille tid på selskabets hjemmeside www.industrienspension.dk/sundhed eller ved at ringe til på tlf. 70 33 20 50.

Online Læge og online psykolog

I sundhedsordningen har du også adgang til Online Læge og Online Psykolog, hvor du – via video – kan tale med en læge eller psykolog. Hos PensionDanmark foregår videosamtalen via PensionDanmarks app eller via pension.dk, og hos Industriens Pension foregår det via app’en HejDoktor eller hjemmesiden hejdoktor.dk. Begge steder fungerer det også, hvis du er i udlandet.

Læs mere om dine muligheder for at få hjælp via din sundhedsordning på pension.dk/sundhed eller www.industrienspension.dk/sundhed.