Foto af Simon Johnsen
Medlemsinfo

Kurt er med til at forme fremtiden i fagforeningen

“Jeg synes, det er spændende. Jeg er med til at forme fremtiden i vores fagforening, siger 60-årige Kurt Wolter, der skal på kongres for femte gang.
Få læst artiklen op
0:00

Den 23. til 26. september holder Fødevareforbundet NNF sin 11. ordinære kongres. Her bliver linjerne for de næste års arbejde fastlagt. Kongressen er forbundets øverste myndighed og består af medlemmer, der er valgt i de seks lokale afdelinger - de kaldes også "delegerede". For tillids- og arbejdsmiljørepræsentant Kurt Wolter, er det femte gang, han er med til kongres som delegeret.

Det er femte gang, du skal til kongres i Fødevareforbundet NNF. Hvorfor?

Jeg synes, det er spændende. Jeg er med til at forme fremtiden i vores fagforening. Man har reelt noget at sige, når man sidder og stemmer. En stor del af at være på kongres er også alle de snakke, jeg får med de andre deltagere. Man får talt med nogen fra alle de lokale afdelinger, og der er meget faglig snak.

Er der fordele ved at være en garvet delegeret?

Ja, det er der. Første gang jeg var på kongres i 2004, skulle jeg virkelig spidse ører hele tiden. For der er meget, man lige skal lære om beslutnings- og ændringsforslag. Det er meget udmattende første gang, selv om det også er spændende. Der er jeg lidt mere rutineret nu.

Hvad forventer du af denne kongres?

Jeg forventer, at det bliver nogle spændende, sjove og intense dage. Jeg håber, vi får taget nogle gode beslutninger, og så er jeg spændt på at se idé-kataloget bagefter. Det er målet, at alle er tilfredse, når vi går hjem.