Foto af Simon Johnsen
Medlemsinfo

Amanda regner med at få en masse ny viden på kongressen

“Jeg tror, jeg får en masse ny viden, som jeg kan tage med hjem og bruge på min arbejdsplads,” siger 26-årige Amanda Wichmand, som er med på kongres for første gang.
Få læst artiklen op
0:00

Den 23. til 26. september holder Fødevareforbundet NNF sin 11. ordinære kongres. Her bliver linjerne for de næste års arbejde fastlagt. Kongressen er forbundets øverste myndighed og består af medlemmer, der er valgt i de seks lokale afdelinger - de kaldes også "delegerede". For Amanda Wichmand er det første gang, hun er med til kongres som delegeret.

Hvorfor skal du med på kongres?

En af de aktive i min lokale afdeling mente, at jeg ville være en god stemme at have med, og så tænkte jeg, at det kunne jeg ligeså godt springe ud i. Jeg syntes, det lød spændende, og jeg vil også gerne være med til at ændre ting i den fremtid, som jeg er en del af.

Hvad forventer du?

I min lokale afdeling har vi haft et introduktionsmøde, hvor vi har hørt om alt det praktiske, og hvad der skal stemmes om. Jeg synes, det er ret svært at forestille mig, hvordan det helt præcis bliver, men jeg tror, at jeg får en masse ny viden, som jeg kan tage med hjem og bruge på min arbejdsplads.

Er der noget, du glæder dig til?

Jeg regner med, at jeg lærer nogle nye mennesker at kende, og at jeg kan lære meget fra de andre delegerede med mere erfaring. I pauserne er der garanteret god mulighed for at spørge andre, hvad de gør for at skabe fællesskab på deres arbejdspladser.