Medlemsinfo

Spar penge på (u)hyggelige oplevelser i efteråret med PlusKort

Bladene på træerne skifter farve, og dagene bliver kortere. Det kan være fristende at putte sig under tæppet hjemme i sofaen, men hvis du trænger til at komme lidt ud, kan du spare mange penge på oplevelser i efteråret med dit PlusKort.

Halloween er et af efterårets højdepunkter, og der er godt nydt til alle dem, der nyder at få pulsen op grundet et godt gys. Du kan opleve Halloween i både LEGOLAND®, Tivoli, Tivoli Friheden, på Bakken og i BonBon-Land – og tilmed med PlusKort rabat! Blot du husker at købe dine billetter online inden dit besøg.

I LEGOLAND® kan du fra den 4.–28. oktober opleve skrigende flagermus, hylende varulve og blafrende spøgelser. På udvalgte dage kan du følge Brick or Treat-ruten, hvor du undervejs får gyselige godter af Halloween-væsnerne. Du sparer altid 139 kr. pr. billet.

Fra den 14.oktober–7. november fejrer Tivoli i København Halloween i børnehøjde, hvor du kan invitere børnene på snobrødsbagning, og I kan lave jeres egne kreative græskarudskæringer. Haven er som altid smukt dekoreret i sæsonens genkendelige nuancer. En familie bestående af to voksne og to børn kan f.eks. spare 190 kr. på entré og turpas med særpris på billetter.

Tivoli Friheden i Aarhus inviterer også på uhygge, gys og gru fra den 9.–24. oktober. Her pibler det frem med behårede edderkopper, grufulde monstre, talende skeletter, hvinende spøgelser og alverdens mystiske væsner og genfærd. Med PlusKort rabat kan en enkelt person spare 62,50 kr. på entré og turbånd.

Som noget næsten helt nyt kan du fra den 16.–24. oktober opleve Rædselsskoven på Bakken. Væsnerne i Rædselsskoven har kun én ting for øje: at skræmme dig fra vid og sans! Er du mere til et smil på læben fremfor et hamrende hjerte, så kan du (eller dine børn og børnebørn) lege på halmballer, og i hele efterårsferien kan I opleve Onkel Reje på slap line. Der er gratis adgang for alle, og med PlusKort sparer du min. 56 kr. på turbånd.

I BonBon-Land kan du i alle weekender fra den 2.-24. oktober og i hele efterårsferien opleve 5 uhyggelige spøgelseshuse til de større, modige børn og voksne: Zombie-stien, Dukkehuset, Det Besatte Spejlhus, Viggos Gyserfest og Troldens Grotte. De mindre børn kan deltage i en konkurrence om billetter til 2022 ved at tælle græskar i Græskarjagten i Søløven. Du får altid 25 % i PlusKort rabat på den aktuelle dagspris.

Besøg Zoologisk Have med både eksotiske og hjemlige (hus)dyr

I Københavns ZOO kan du møde de verdenskendte eksotiske pandaer. Måske husker du også forårets fejlslagne parringsforsøg. Besøg de to pandaer, og giv dem moralsk opbakning og et par gode råd - så lykkes det måske næste forår. Du kan også tage i Børnezoo, hvor der er fokus på danske husdyr som heste, grise og køer. Og du kan deltage i en rigtig lortequiz, hvor du skal gætte en dyrelort. Med PlusKort kan en familie på to voksne og to børn spare 40 kr. på indgangen, og en voksen og et barn kan tilsammen spare 69 kr. på årskort.

Oplev byen fra vandet

Tag en picnickurv og familien eller gode venner med i en GoBoat og se, hvordan byen ændrer farve fra vandet i enten Københavns kanaler, Odense Havn eller Limfjorden i Aalborg. Bådene er designet med et bord i midten med plads til mad og drikke, og der er plads til 1 kaptajn og 7 beskuende matroser. Det er én af jer, der får æren af at lege kaptajn og styre båden – og bare rolig - det kræver ikke de store færdigheder. Med PlusKort får I t.o.m. den 31. oktober ekstra rabat. I kan f.eks. spare 180 kr. på en 2-timers tur i Odense eller København i hverdagene eller 90 kr. i weekenden.

Overnatning i naturskønne omgivelser

Vil du gerne væk fra hjemmet og opleve noget nyt i landet? Bo på hostel og komme helt tæt på den danske efterårsnatur? Eller tage på et charmerende hotel-eller kroophold med personlig betjening og gastronomi i højsædet? Så drag ud i landet, og spar penge på dit ophold med Danhostel eller Small Danish Hotels. Du kan f.eks. spare 352 kr. på et værelse til 4 personer lørdag-onsdag i efterårsferien på Danhostel Silkeborg med udsigt til åen. Eller tag en weekendtur til Hotel Faaborg Fjord, Spa og Konference på Sydfyn, og spar 125 kr. pr. person for to overnatninger med morgenmad.

Gode filmoplevelser i vente

Selvfølgelig skal der også være tid til at slappe af på sofaen! Hvorfor ikke gøre det med en god film? Hos Blockbuster kan du se de nyeste premierefilm derhjemme. Lige nu kan du f.eks. se Marco Effekten, Peter Kanin hopper hjemmefra, A Quiet Place 2 eller Wrath of Man. Med PlusKort kan du spare op til 23 % på lejefilm.

Hjælp dig selv med at spare mere i hverdagen med PlusKort

Vil du gerne blive bedre til at benytte dig af PlusKorts rabataftaler, så anbefaler vi, at du downloader PlusKorts app for hurtigt og nemt at søge rabatter frem. Med appen kan du se rabatter i nærheden af dig, og du kan søge på specifikke produkter og rabatter inden for en specifik kategori. Du kan hente appen her

Er du interesseret i at modtage nyheder om aktuelle og nye rabatter, læse om særlige kampagner med ekstra rabat, og få inspiration til at spare penge i hverdagen, så tilmeld dig PlusKorts nyhedsbrev her