Medlemsinfo

Se, hvad der står på din pensionskonto via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det passer dig.

Hvor meget står der på din pensionskonto? Hvilke forsikringer har du i pensionsordningen? De spørgsmål kan du nemt få svar på. I både Industriens Pension og PensionDanmark, hvor langt de fleste medlemmer af Fødevareforbundet NNF har pension, har du nemlig mulighed for at se dine private pensionsoplysninger via en pensions-app på din smartphone.

Du behøver altså hverken tænde for computeren eller ringe til dit pensionsselskab for at tjekke din pension. Og der er mange muligheder for at få hjælp via din pensionsordning, som både indeholder en opsparing og en række forsikringer, som giver dig økonomisk tryghed.

I app’en kan du fx se:

  • hvor meget du har sparet op
  • hvor meget du får udbetalt, når du går på pension
  • et overblik over indbetalinger til pensionskontoen
  • hvordan du er forsikret, hvis du bliver alvorligt syg
  • hvem der får pengene, hvis du dør.

Har du en sundhedsordning, kan du også se, hvordan du er dækket.

Sådan gør du

Søg efter Industriens Pension eller PensionDanmark i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en på telefonen, skal du bruge NemID til at oprette en pinkode. Herefter kan du frit bruge app’en på din telefon – med pinkoden, fingeraftryk eller FaceID.

Har du problemer med at installere app’en, er du altid meget velkommen til at kontakte dit pensionsselskab. Du kan ringe til PensionDanmark på tlf.: 7012 1330 eller til Industriens Pension på tlf.: 7033 7070.

Gode resultater for Industriens Pension og PensionDanmark i turbulent 2020

2020 var et anderledes og udfordrende år, men på trods af Corona-pandemien og store udsving på de finansielle markeder leverede både Industriens Pension og PensionDanmark fremgang på flere fronter og pæne afkast til alle aldersgrupper sidste år. Det viser selskabernes årsrapporter for 2020. I PensionDanmark blev det fx til et samlet investeringsafkast på 16,1 mia. kr.

PensionDanmarks årsrapport 2020

Industriens Pensions årsrapport 2020