Medlemsinfo

Medlemstilbud: Skift til billigt Alka-mobilabonnement

Medlemmer af Fødevareforbundet NNF og deres husstand får nu adgang til Alka Mobil. Det er billigt mobilabonnement til 59 kr. om måneden helt uden binding.

Som medlem af Fødevareforbundet NNF kan du for bare 59 kroner om måneden få fri tale, fri sms, fri mms og 7 GB data i Danmark. Og hvis du skal en tur til udlandet, så kan du frit skifte fra Danmarkspakken til EUpakken - og tilbage igen - når du er retur.

Alka Mobil er det seneste tilbud fra Alka til forbundsmedlemmer - herunder medlemmerne af Fødevareforbundet NNF. Dermed betaler du kun for det, du har brug for. Abonnementet indeholder også 5G til alle kunder, når Telias netværk er klar.

Ifølge beregninger kan en familie på fire spare op mod 3.000 kroner om året ved at skifte til det billige mobilabonnement hos Alka Mobil.

Når det kan gøres så billigt, skyldes det, at det for Alka ikke handler om at tjene penge på mobiltelefoni. Det drejer sig udelukkende om at kunne kunderne nogle attraktive fordele, der gør dem glade, tilfredse og forhåbentlig loyale, forklarer Frederik Sjørslev Søgaard, der er direktør i Alka.

Du kan læse mere om det nye medlemstilbud på alkamobil.dk