Nyhed

EM-feber: Er fødevarearbejderne klar til EM?

EM i fodbold står for døren, og Danmark er på den anden ende. Det gælder også medlemmerne af Fødevareforbundet NNF. Vi har spurgt et par stykker og næstformanden, hvem, de tror, går hele vejen.

Johnny Jensen, Danish Crown Horsens

Hvem, tror du, vinder EM?

Danmark. Vi har et godt hold i år som har vist gode takter de sidste mange kampe. Og så har vi mange spillere fra de største ligaer fx Champions League, så jeg tror, vi har gode chancer.

Går I op i EM på din arbejdsplads?

Der bliver snakket meget om det ude i rygeskuret i vores pauser. Der er en ret stor fodboldkultur i Horsens, og mange på arbejde går op i det og oddser. Det gør jeg også selv en gang imellem for sjov, og jeg har sat en 50’er på dansk sejr i dag.

Hvad er dit bedste minde i forhold til fodboldlandsholdet?

Det er nok VM i 2017 i Rusland. Der spillede vi rigtig godt og gik til kvartfinalen. Kasper Schmeichel stod pissegodt gennem det hele og tog stort set alt. Det var en fed sommer det år, og det kunne have været perfekt, hvis Danmark så lige havde vundet.

Lars Kruse Jensen, Hilton Foods

Hvem, tror du, vinder EM?

Det er svært. Jeg tror ikke, Danmark vinder, men håber det da. Det bliver nok Spanien, Frankrig eller Tyskland. Danmark kan godt klare sig i vores pulje. Vi skal nok gå videre, for vi har et fint landshold.

Skal du selv se med?

Ja, jeg skal se det. Jeg har altid fulgt med i det. Jeg følger også med i håndbold og tennis. Golf også. Jeg ser meget sport.

Gør I noget særligt ud af EM på jeres arbejdsplads?

Det er ikke det helt vilde, men der bliver da snakket om det. Der er nogle enkelte, der går højt op i det.

Kenneth Jensen, Danish Crown Sæby

Hvem, tror du, vinder EM 2021?

Jeg tror, Frankrig vinder.

Hvordan kommer det til at gå Danmark?

Danmark kommer til semifinalen.

Hvad er dit bedste fodboldminde?

Da Danmark og Sverige spillede, og en tilskuer løb ind på banen. Det gav en masse ballade bagefter med slåskampe osv.

Jim Jensen, næstformand i Fødevareforbundet NNF

Hvem tror du vinder EM i Fodbold?

Det tror jeg faktisk, at Frankrig gør.

Hvad nummer bliver Danmark?

Vi bliver nummer 3 og får en flot bronzemedalje.

Har du et særligt fodboldminde?

Jeg har jo en lidt fremskreden alder, så jeg husker finalekampen mellem Danmark og Tyskland i 1992. Kampen husker jeg meget tydeligt, og også de første par timer efter kampen – derefter bliver det lidt mere tåget.

Tror du, Danmark kan vinde EM igen?

Jeg tror desværre, at det kræver et mirakel for, at vi kan gentage succesen fra 1992. Det var helt vildt, at vi vandt dengang, og jeg er ikke sikker på, at vi kan gøre det igen. Men hvem ved? Der var jo heller ingen, der spåede guld til Danmark for 29 år siden.