Medlemsinfo

Pensionstjek på fem minutter: Hvad får du udbetalt om måneden, når du går på pension?

Har du udsigt til at få den pension, du regner med, når du går på pension? Det kan du få svar på ved at logge ind på dit pensionsselskabs hjemmeside.

Hvor mange penge får du udbetalt om måneden, når du går på pension? Og hvordan ser det ud, hvis du indbetaler lidt ekstra hver måned eller venter et år med at trække dig tilbage?

Det kan du få svar på ved at logge ind på dit pensionsselskabs hjemmeside.

Er du medlem i PensionDanmark, kan du på www.pension.dk/beregn nemt og hurtigt lave et pensionstjek, og ved at hente oplysninger om din folkepension, din opsparing i ATP og eventuelle andre pensionsopsparinger får du det fulde overblik.

Er du medlem i Industriens Pension, kan du på www.industrienspension.dk/MinSide se, hvad du vil få udbetalt hver måned – alt efter, hvornår du vælger at gå på pension. Du kan også lægge en pensionsplan og online få hjælp til, hvornår det bedst kan betale sig at begynde udbetaling af din opsparing. 

Spar mange penge ved at samle dine pension

Har du flere pensionsopsparinger, giver pensionsberegneren dig også mulighed for at se, hvad du kan spare ved at samle din pensionsopsparing. 

Tjek din pension på www.pension.dk/beregn eller på industrienspension.dk/MinSide.Og husk, at du altid er velkommen til at ringe til PensionDanmark og Industriens Pensions medlemsrådgivning.

Ring til PensionDanmark på 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18 (frem til 1. juli kan du ringe fra kl. 8-21).

Ring til Industriens Pension på 70 33 70 70 mandag - torsdag: 8.30 - 16:30 og fredag: 8.30 - 16.00.