Foto af Arbejdermuseet
Medlemsinfo

Garnnisser og julebanko på Arbejdermuseet

Besøg Arbejdermuseet i juletiden og få en hyggelig stund for dig og din familie med god afstand, skattejagt, julebanko og masser af gammeldags julestemning.

Ta' familien under armen og besøg Arbejdermuseet, hvor der er garanti for at komme i julestemning. Den 20. november åbner museet for julen, og medlemmer af Fødevareforbundet NNF og deres nærmeste familie får gratis entré.

Gå en tur i den klassiske udstilling 1950’erne, som er pyntet op til jul med husmoderens små midler, gå med børnene på juleskattejagt og nyd en lunende drik i kaffebaren.

Garnnisser og julebanko

I weekenden forvandles den gammeldags skolestue til et juleværksted, hvor I ud fra gamle opskrifter kan lave garnnisser, som man gjorde i 1950’erne. "Nisserne” laves i dag i rødt garn og er også fine som julepynt.

Tre søndage i december er der julebanko i festsalen, hvor I kan booke jeres eget bord, hvor kun I sidder sammen.
Alle kan være med, og der er flere præmier på højkant. Der er et begrænset antal borde, så skynd dig at booke et bord til en hyggelig eftermiddag.

Alle aktiviteter er gratis for børn.

Museet sørger for, at der er god afstand og et passende antal gæster. Husk, at du skal bære mundbind, når du går rundt i udstillingerne. 

Arbejdermuseet juler frem til den 30. december, og du kan læse mere her