Nyhed

OK20: Nu skal du stemme om din overenskomst

Onsdag den 25. marts går afstemningen om den nye overenskomst i gang. Fødevareforbundet NNF anbefaler, at du stemmer JA til overenskomsten.

Henover foråret har Fødevareforbundet NNF har forhandlet overenskomster på sine fire overenskomstområder: slagterindustri, fødevareindustri, mejeri og butiksområdet. Der er indgået selvstændige forlig på alle områder, og både Fødevareforbundet NNF’s forhandlere, forhandlingsudvalg og hovedbestyrelse anbefaler et JA til overenskomsterne.

Nu er det tid til, at du som medlem skal stemme.

Stem via din tillidsrepræsentant eller elektronisk

Onsdag den 25. marts fremsætter forligsmanden det endelige mæglingsforslag. Når det er fremlagt, går afstemningen i gang, og så skal medlemmerne stemme ja eller nej til deres overenskomst.

Arbejder du på et slagteri, en fødevarevirksomhed eller mejeri, får du udleveret en stemmeseddel hos din tillidsrepræsentant.

Arbejder du i butik, skal du stemme elektronisk, og du får tilsendt et link til afstemningen i din e-Boks eller på e-mail.

ok20.nnf.dk kan du blive klogere på forliget og reglerne for afstemningen. Du kan også læse svar på de mest stillede spørgsmål og finde protokollaterne.

Husk at stemme

Det er vigtigt, at du og dine kollegaer og så mange andre medlemmer som muligt bruger jeres stemme og deltager i afstemningen, så vi kan få en høj stemmeprocent.

Vi skal vise, at vi står sammen, så Fødevareforbundet NNF også i fremtiden kan forhandle stærke resultaterne hjem til medlemmerne.

Derfor: Husk at stemme. Og husk din kollega på at stemme.