06. juli 2020
Skrevet af Fie Toxverd
Medlemsinfo

A-kassen: Tjek din e-Boks frem for din postkasse

Medlemmer af Fødevareforbundet NNF’s A-kasse vil fra august modtage alle breve fra a-kassen elektronisk i deres e-Boks frem for fysiske breve i postkassen.

Er du medlem af Fødevareforbundet NNF’s A-kasse, skal du snart til at tjekke din e-Boks for breve frem for din postkasse. Fra den 3. august 2020 sender Fødevareforbundet NNF’s A-kasse nemlig alle breve til medlemmerne elektronisk til deres e-Boks frem for at sende fysisk post.

Det betyder, at du som medlem af Fødevareforbundet NNF’s A-kasse, har pligt til at holde dig orienteret om de breve, som a-kassen sender til dig i e-Boks. Det er vigtigt, for brevene kan indeholde information, der har betydning for dine rettigheder og pligter som medlem af a-kassen.

Få besked om nye dokumenter i din e-Boks

www.e-boks.dk kan du vælge at få besked på e-mail og SMS, når der kommer nye dokumenter i din e-Boks. Så behøver du ikke logge på din e-Boks hver dag.

Hvis du har brug for at skrive til Fødevareforbundet NNF’s A-kasse, skal du som udgangspunkt benytte Fødevareforbundet NNF’s Tast selv a-kasse.

Du har også mulighed for at sende en mail som sikkermail til vores postkasse akassen@nnf.dk

Hvis du har spørgsmål til a-kassen, er du velkommen til at ringe på 38 18 72 72. Vores telefon er åben mandag- torsdag kl. 8.15-16.00 og fredag kl. 8.15-14.00.

Du vil modtage fysisk post fra os, hvis du opfylder betingelserne for at blive fritaget for at bruge e-Boks, og din lokale borgerservice har kvitteret for, at du er fritaget.