Nyhed

De forhandler din overenskomst: Bo Gert Christensen

” Hvis vi kan være enige om at være loyale over for hinanden og systemet, så tror jeg også, vi kan opnå resultater”. Sådan siger 62-årige Bo Christensen, som er en del af det forhandlingsudvalg, der forhandler slagterioverenskomsten mellem Fødevareforbundet NNF og DI.

Bo har arbejdet hos Tican i Brørup i 25 år og været tillidsrepræsentant siden 2001. 

Hvordan har du det med at være en af dem, der forhandler overenskomsten?

– Det er spændende at være med til at sætte en finger på overenskomsten. At vi sidder og drøfter ting, der har betydning for hele branchen. Det handler kun ikke om, hvad der foregår hos os, men hvad der generelt rør sig. Det er jeg er meget opmærksom på.

Hvordan har du forberedt dig?

– Jeg har selvfølgelig fulgt med i forligene for CO-Industri og transportområdet. Og så har jeg hørt, hvad mine kollegaer har af forventninger og vendt forskellige spørgsmål med andre talsfolk – hvad har det af konsekvenser, hvis man gør sådan og sådan? Hvad er rigtigt og forkert, hvor langt skal man gå?

Hvilke forventninger har du til forløbet?

– Jeg håber, at begge parter går ind til forhandlingerne med indstillingen ”Hvad kan vi, og hvordan samarbejder vi bedst muligt?”. Hvis vi kan være enige om at være loyale over for hinanden og systemet, så tror jeg også, vi kan opnå resultater.