Medlemsinfo

Spil og vind med Plushjulet

Hent PlusKort app’en, log ind og spil med om de fedeste præmier fra Shell, Super Dæk Service, GO DREAM, Tivoli og mange flere.

Spil med én gang om dagen og se, om du har vundet med det samme. Du kan også svare på quiz spørgsmålene og samle lodder til ugepræmierne samt hovedpræmien, som er et gavekort på 5.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

PlusHjulet er et spil (et lykkehjul), som er integreret i PlusKort app’en. Alle medlemmer som henter PlusKort app’en og logger ind kan spille med fra mandag d. 27. april t.o.m. søndag d. 17. maj (uge 18-20).

Igen i år er der mange lækre præmier på højkant fra CEWE, Shell, Super Dæk Service, GO DREAM, Saxo Premium, Tivoli og Team Bornholm. Hovedpræmien er et gavekort på 5.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Sådan spiller du:

  • Log ind i app’en
  • Klik på spil-ikonet oppe i højre hjørne i app’en for at spille
  • Du kan dreje hjulet én gang om dagen. Her har du mulighed for at vinde en præmie med det samme (instant win) eller lodder (som gemmes til lodtrækning om ugepræmierne og hovedpræmien)
  • Når du har drejet hjulet, kan du samle endnu flere lodder til ugepræmierne og hovedpræmien ved at svare på spørgsmålene om PlusKort og Pluskorts partnere.

Vinderne af ugepræmierne bliver trukket hver mandag (4. maj, 11. maj og 18. maj) og får direkte besked. Alle deltagere får efterfølgende en mail med info om, at vinderne er trukket.

Vinderen af hovedpræmien trækkes mandag d. 18. maj

Hent app’en i App Store, Google Play eller lige her