Foto af Der var fint fyldt op foran Fødevareforbundet NNF Midt-Vestjyllands pølsevogn, da den sammen med forbundets OK-bus gjorde holdt udenfor Arlas mejerier i Videbæk.
Nyhed

OK-bus: Torsdag den 3. oktober

Fødevareforbundet NNF's OK-bus er nået til Midt-Vestjylland. Medlemmer i Holstebro, Herning, Struer, Sdr. Felding og Videbæk har i dag kunnet hilse på forbundets overenskomstforhandlere

Fødevareforbundet NNF's OK-bus besøgte torsdag den 3. oktober medlemmer på butiksområdet, slagterindustriområdet og mejeriområdet.

I Kvickly i Holstebro hilste forhandlerne på de ansatte i slagterafdelingen, delikatessen og bagerafdelingen. Også slagteriarbejderne på Danish Crowns slagterier i Herning og Sdr. Felding fik besøg af bussen, og det samme gjorde bagerne hos Struer Brød.

Dagens sidste stop var lidt udenfor Videbæk, hvor medarbejdere på Arlas tre mejerier; Nr. Vium, Danmark Protein og Arinco kunne komme forbi og få en pølse.

Du kan se billeder fra nogle af besøgene her.

Fredag den 4. oktober er sidste dag, hvor Fødevareforbundet NNF's OK-bus kører rundt og besøger medlemmer. Det bliver medlemmerne på Danish Crown i Holsted, Tican i Brørup og Skare Meat Packers i Vejen, der som de sidste får mulighed for at aflevere deres overenskomstkrav direkte hos forhandlerne. 

Men alle medlemmer har mulighed for at blive hørt - man kan nemlig afgive sine OK-krav digitalt her på siden:
Bliv hørt!