Foto af Slagtersvend hos Bilka i Randers Rasmus Rønde Hansen får en snak med næstformand Jim Jensen og næstformand i Fødevareforbundet NNF Østjylland Finn Grosen Madsen om ønsker og krav til de kommende ovenskomstforhandlinger. Helt overordnet er Rasmus dog tilfreds med sin arbejdsplads, så der blev også tid til en snak om, hvordan man bedst steger en bøf.
Nyhed

OK-bus: Tirsdag den 1. oktober

Fødevareforbundet NNF's OK-bus har besøgt medlemmer i Randers, Hobro og Svenstrup

I Bilka i Randers var der travl aktivitet fra morgenstunden, men både i slagter- og bagerafdelingen havde medlemmerne tid til at tale med Fødevareforbundet NNF om deres krav og ønsker til overenskomstforhandlingerne til foråret.

Hos Bæchs Conditori i Hobro og Arlas Mejericenter i Hobro  mødte medlemmerne forbundets forhandlere i kantinen, mens forhandlerne på Arla Akafa i Svenstrup var rundt på virksomheden for at møde medlemmerne. 

Du kan se billederne fra nogle af billederne her:

Onsdag den 2. oktober får medlemmerne på Emilievejs Slagter i Frederikshavn, Føtex i Hjørring, Danish Crown i Sæby, Danish Crown Foods (tidligere Tulip) i Svenstrup, Danish Crown Foods (tidligere Tulip) i Aalborg, Danish Crown Aalborg og Tican i Thisted besøg af OK-bussen.