Nyhed

Nu udvides dækningen på forbundets fritidsulykkesforsikring i Alka

Den 1. oktober 2019 bliver dækningen på Fødevareforbundet NNF's fritidsulykkes-forsikring i Alka udvidet. Det betyder, at din ulykkesforsikring fortsat har den bedst mulige dækning til den skarpest mulige pris.

Ulykkesforsikringen udvides med følgende dækninger:

  • Tyggeskadedækning - en ny dækning, hvor skader på dine tænder, der opstår i forbindelse med spisning/tygning, omfattes af forsikringen.
  • Farlig sport - sportsgrene, der i dag er defineret i forsikringsbetingelserne som far-lig sport, vil fremover være omfattet af dækningen.
  • Psykologhjælp - ved alvorlige ulykkestilfælde dækkes op til 10 behandlinger hos psykolog.
  • Behandlingsudgifter efter et ulykkestilfælde
    • Max grænsen på 2 % af invaliditetssummen til behandling hos fysioterapeut el-ler kiropraktor fjernes. Der er fremover ikke et beløbsmæssigt loft over dæknin-gen. Behandlingerne fastsættes individuelt.
    • Der er ikke længere krav om, at behandlingen skal foretages hos en behand-ler, der har aftale med den Offentlige Sygesikring.
    • Ny dækning, der omfatter behandlingsudgifter til akupunktur, zoneterapi og osteopati.

Du er omfattet af ulykkesforsikringen, hvis du ikke har fravalgt dækningen. På din kontingentopkrævning fra Fødevareforbundet NNF kan du se, om du betaler til ulykkesforsikringen.

Forsikringen koster 45,00 kr. pr. måned i 2019.

Hvis du har fravalgt ulykkesforsikringen, men alligevel gerne vil være omfattet af denne dækning, kan du tilmelde dig forsikringen ved at henvende dig til din lokale afdeling af Fødevareforbundet NNF.

Fakta:

Dækningen udgør 520.000 kr. ved 100 % varigt mén og 260.000 kr. ved dødsfald som føl-ge af et ulykkestilfælde.
Hvis du pådrager dig et varigt mén på 30 % eller mere, og du på skadestidspunktet er un-der 65 år, udbetales dobbelt invaliditetserstatning.

For efterlønsmodtagere, førtidspensionister over 60 år og medlemmer, der har opnået fol-kepensionsalderen udgør dækningen halvdelen af ovenstående forsikringssummer.

Fra den 1. oktober 2019 kan du finde de nye forsikringsbetingelser på  www.alka.dk