Nyhed

En billigere sommer med Fødevareforbundet NNF

Ferietiden kan være hård for pengepungen, men som medlem af Fødevareforbundet NNF er der gode rabatter at hente i sommerlandet.
Genrefoto: Sommerferie
Genrefoto: Sommerferie

OBS. Denne artikel er fra 2019 og forældet. Find alle de aktuelle rabatter med PlusKort her.

Sommer er årstiden, hvor solen varmer, naturen er frodig, og trangen til oplevelser stiger. Herunder har vi samlet nogle supergode forslag til, hvad du kan bruge sommeren på, hvad enten tiden skal bruges sammen med familien, kæresten eller vennerne.

Som medlem af Fødevarefrobundet NNF har du nemlig automatisk adgang til gode rabatter med LO Plus. Bestil dit medlemskort her.

Sommer i Tivoli

Nyd en hyggelig gåtur i den smukke Have, som nu er fyldt med farverige blomster og spændende overraskelser. Som medlem af LO Plus kan du tage til Sommer i Tivoli med rabat.

Pandabesøg i Zoologisk Have

I ZOO i København kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr, og hvis du er heldig, kan du tilmed se nogle af de skønne dyreunger. Som medlem af LO Plus får du 15% rabat på både entrébilletter og Zookort.

Lej sommerhus med dansommer

Lej et lækkert sommerhus i Danmark, og få mange gode samt spændende ferieoplevelser sammen med familie og venner. Som LO Plus medlem får du 10% rabat på leje af sommerhuse i hele Danmark.

Tivoli Friheden - Aarhus' forlystelsespark

Sæt et stort kryds i kalenderen, og tag op til otte personer med i Tivoli Friheden med LO Plus rabat - du kan spare helt op til 37%.

Nordeuropas største ferskvandsakvarium

I AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg kan du hele sommeren møde fascinerende dyr. Vil du opleve nysgerrige oddere, frække vaskebjørne, søens glubske rovdyr, danske fugle og meget mere, så er AQUA et oplagt sted at besøge. Du får 20% rabat på entrébilletterne som medlem af LO Plus.

Fantastiske fortællinger og veterantog

Danmarks Jernbanemuseum ligger i Odense, og hele sommeren kan du opleve spændende aktiviteter for både store og små. Få eksempelvis historien om jernbanen, og se veterantoget i aktion, når museet fyrer op i kedlerne. Stig ombord, og mærk historiens vingesus med 25% LO Plus rabat.

Besøg verdens ældste forlystelsespark

På Bakken er der oplevelser for alle aldre - masser af underholdning, vilde forlystelser samt hyggelige restauranter, caféer og barer. Der er altid gratis adgang, og som medlem af LO Plus får 20% rabat på turbånd.

Rabat på ugeblade og magasiner

Tag et afbræk fra solen, og nyd en hyggestund med fantastisk underholdning fra ugeblade og magasiner som SØNDAG, femina, Mad & Bolig, IN, BILLED-BLADET og mange flere. Få leveret læsestof direkte i postkassen med rabat fra LO Plus.
Vil du hellere have dine ugeblade og magasiner online, så kan du bestille et Pling abonnement med 20% rabat her.

Besøg LEGOLAND, og oplev årets nyhed

Battle of The Brick er et storslået riddershow for hele familien og årets nyhed i LEGOLAND. Som medlem af LO Plus kan du spare op til 129 kr. pr. billet.

Masser af underholdning for hele familien

Jesperhus byder på et hav af aktiviteter, shows og oplevelser for børn i alle aldre - så hvis du leder efter et sandt ferieparadis for både store og små, så book en forlænget weekend eller din næste ferie med LO Plus rabat.