
Respekt skaber resultater
Laksko, dansefatninger og hårlak virker måske fjernt fra ovne, stikvogne og melstøv. Men ikke for Charlotte og Klavs van Hauen. Udover at drive Reinh van Hauen-bagerbutikkerne træner de deres børn i standard-/latindans på eliteplan. Og de ser mange fællestræk mellem bager- og danseverdenen.
- Kernen i pardans er partnerskabet. Resultaterne kommer kun, hvis man respekterer hinanden og samarbejder. Præcis som konditoren skal respektere opvaskeren og forstå, at kagerne kun fungerer, hvis pladen, de står på, er pudset, forklarer Klavs van Hauen, der er fjerde generation i landets ældste familieejede bageri.
Han er med i træningssalen, så ofte han kan, og føler sig lige så meget hjemme her som i bageriet.
- Fra helt lille har jeg elsket at komme i bageriet. Og selvom min far altid har ladet mig vælge mit eget liv, lå det naturligt for mig at forfølge den passion som voksen, fortæller han.