Nyhed

Her kan du få rabat i sommerferien

Få rabat til LEGOLAND, Tivoli eller BonBon-land! Som medlem af Fødevareforbundet NNF har du adgang til masser af rabatter med LO Plus.

Få rabat til LEGOLAND, Tivoli eller BonBon-land! Som medlem af Fødevareforbundet NNF har du adgang til masser af rabatter med LO Plus.

Der findes næppe noget bedre end at holde sommerferie, men ferietiden kan også være hård for pengepungen. Som medlem af Fødevareforbundet NNF er der dog en smule hjælp at hente. Du er nemlig automatisk medlem af LO Plus, der giver adgang til rabatter på sjove aktiviteter for hele familien.

Bestil et LO Plus-medlemskort her

Du kan bl.a. få rabat her:

Spænding i LEGOLAND® for hele familien

Du kan tage hele familien med i LEGOLAND®, og spare penge på turen.

I sommerferien er prisen 240 kr. pr. billet (du sparer op til 155 kr.). Du kan købe helt op til 6 billetter pr. person - så tag bare hele familien med!

Læs mere her

Få rabat på turen i Tivoli

For mange har det ikke været en ordentlig sommer uden en tur i Tivolis magiske have. Nu kan du med dit medlemskort købe entré og turpas til Tivoli med rabat.

Billetter til entré og turpas skal købes i forvejen via loplus.dk, og kan ombyttes i en af Tivolis indgange i hele 2018.

Læs mere her

BonBon-Land

En time syd for København ligger Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark for hele familien.

LO Plus medlemmer får 30 % rabat på dagsprisen, når de køber billetter online.

Bestil billetterne via dette link

Køb turbåndsbilletter til Bakken

Ta' hele familien med på Bakken, og få turbånd med 20 % rabat på normalprisen.

Entreen på Bakken er desuden altid gratis.

Læs mere her

Oplev forlystelsesparken Brændesgårdshaven

Går turen forbi Bornholm? Så husk at brug din LO Plus rabat i Brændesgårdshaven.
Haven blev åbnet for publikum i 1933, og er i dag et eldorado for børn og voksne i alle aldre.

Få 25 % rabat på entrébilletter og sæsonkort eller 10 % på seniorbilletter i Brændesgårdshaven på Bornholm.

Læs mere her

Hotelophold i Norden?

Har du ekstra feriedage, så brug dem på et lille getaway. Hvad enten du har tid til en forlænget weekend eller bare en enkelt romantisk overnatning væk hjemmefra, kan du få 20 % rabat på Scandic-ophold i hele Norden.  Vælg mellem 23 Scandic-hoteller inkl. morgenbuffet.  Priser fra 356,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Børn under 13 år bor gratis på forældrenes værelse.

Læs mere her

Oplev Danmarks Jernbanemuseum

Midt i Odense, lige ved banegården, har museet til huse i en autentisk remisebygning fra 1954. Her kan I opleve den danske jernbanehistorie på nært hold.

Du får 25 % rabat på op til 5 voksne og 5 børn. Du skal bare huske at vise dit medlemskort i billetsalget.

Læs mere her

Smuttur med Detur

Har du planlagt en dejlig sommerferie hjemme, men blev den danske sommer alligevel ikke som håbet? Så får du 5 % på alle Deturs rejser inkl. tilbudsrejser. Detur tilbyder charterferie med direkte fly til Tyrkiet, Grækenland, Grand Canaria og Egypten. Med Detur får du et bredt udvalg af ferielejligheder og hoteller både med og uden All Inclusive i alle kategorier.

Læs mere her