Nyhed

Lave omkostninger i Industriens Pension fortsætter i 2018

Omkostningerne til administration i Industriens Pension, hvor de fleste medlemmer af Fødevareforbundet NNF har deres pensionsordning, lander på blot 19 kr. om måneden i 2018.
Genrefoto: Penge til tørre
Genrefoto: Penge til tørre

Omkostningerne til administration i Industriens Pension, hvor de fleste medlemmer af Fødevareforbundet NNF har deres pensionsordning, lander på blot 19 kr. om måneden i 2018.

Administrationsomkostningerne i Industriens Pension bliver også i 2018 holdt på et ekstraordinært lavt niveau. Med omkostningerne på blot 19 kr. om måneden er Industriens Pension igen i år blandt de absolut mest omkostningseffektive selskaber i branchen.

De lave omkostninger skyldes bl.a., at der er mange medlemmer til at dele dem. Hertil kommer, at betalingen for administration er ekstraordinært lav i disse år, fordi Industriens Pension i 2015 indgik forlig med SKAT om at få refunderet moms (inkl. renter), som tidligere er betalt for administrationsydelser i ATP PensionService

Alt i alt fik Industriens Pension 137 mio. kr. tilbage fra SKAT, og det beløb er blevet brugt til at sænke omkostningerne for medlemmerne i en årrække fra 2016 og frem.

Stærke resultater gennem mange år

Selv hvis man ser bort fra den ekstraordinære sænkning af omkostningerne som følge af tilbagebetalingen fra SKAT, har Industriens Pension i mange år markeret sig med meget lave omkostninger pr. medlem.

- Vi har hele tiden fokus på, hvordan vi kan blive endnu mere effektive i alle afdelinger, for når vi holder omkostningerne nede, bliver der i sidste ende mere til medlemmerne. Vi vil dog ikke gå på kompromis med vores service og de rette investeringer i fremtiden, så det handler om at ramme den rette balance, siger Laila Mortensen, der er adm. direktør i Industriens Pension.

Industriens Pension blev i 2017 kåret til Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab af EY og FinansWatch netop pga. lave omkostninger kombineret med mange års høje investeringsafkast til medlemmerne.