Nyhed

Kollegerne skriver under for Mohamed

500 mennesker har på under et døgn skrevet under for slagteriarbejderen Mohamed Ibrahims fortsatte ophold i Thisted

500 mennesker har på under et døgn skrevet under for slagteriarbejderen Mohamed Ibrahims fortsatte ophold i Thisted

At slagteriarbejderen Mohamed Ibrahim er en populær herre i Thisted, er der ingen tvivl om, når man ser en nyligt oprettet underskriftsindsamling til fordel for hans sag. Venner og kolleger vil tydeligvis ikke finde sig i, at Mohamed har fået at vide af myndighederne, at han skal forlade landet.

Underskriftindsamlingen er sat i verden af Mohameds kolleger med tillidsmand Peter Uno Andersen i spidsen. Flere end 500 mennesker har i skrivende stund skrevet under på, at Mohamed skal have lov at blive, og der er masser af rosende ord til slagteriarbejderen på underskriftindsamlingens side:

- Fordi han er en dygtig kollega, som vi ønsker at beholde, skriver Thomas Hersom fra Thisted.

- Hvis der er nogen, som fortjener at få opholdstilladelse, er det Mohammed, han har gjort ALT det man skal for at integrere sig, lyder det fra Steen Munk Nielsen.

Og sådan fortsætter det side efter side.

Fagforeningen opfordrer til at underskrive

Initiativet til underskriftindsamlingen kommer som sagt fra Mohameds kolleger på slagteriet, men Fødevareforbundet NNF støtter initiativet, siger forbundsformand Ole Wehlast.

- Mohamed Ibrahim er en rollemodel og god kollega, så selvfølgelig skal han have lov at blive i Thisted. Vi opfordrer alle til at skrive under, så vi kan råbe myndigheder og politikere op, siger han.

Du kan selv skrive under på underskriftindsamlingen her.

Læs også: Kollegerne er uforstående: Hvorfor skal Mohamed forlade Danmark?

Mohamed er også dybt involveret i lokalsamfundet i den lille by Hundborg, hvor han bor. Hør formanden for fodboldklubben samt fodboldstrænerens fortælle om Mohamed her: