Foto af Fra venstre mod højre: Formand for LO Fyn Helle Nielsen, regionstillidsrepræsentant for slagtere Tom Vibæk samt slagtersvend Ronny Helsengreen Hansen
Nyhed

Slagtersvend vinder løntjeks-konkurrence

Slagtersvenden Ronny Helsengreen Hansen sikrede sig selv og sine kolleger en ordentlig omgang kage, da han vandt en videokonkurrence, der skal sætte fokus på tjek af lønsedler

Slagtersvenden Ronny Helsengreen Hansen sikrede sig selv og sine kolleger en ordentlig omgang kage, da han vandt en videokonkurrence, der skal sætte fokus på tjek af lønsedler.

I ugerne 46 og 47 gennemførte fagbevægelsen igen sin årlige løntjek-kampagne, hvor medlemmerne opfordres til at få eftergået deres lønsedler for fejl.

I den forbindelse havde LO Fyn udskrevet en konkurrence, hvor medlemmer kunne sende videoer ind og få chancen for at vinde den eftertragtede 'OK-Brunner' - en stor brunsvigerkage fra LO til deling med kollegerne. Konkurrencen blev vundet af slagtersvenden Ronny Helsengreen Hansen fra SuperBrugsen Næsby.  

"Det er jo vigtigt at få tjekket de der lønsedler der," sagde formanden for LO Fyn Helle Nielsen, da hun overrakte den store kage.

Ronny Helsengreen Hansen vandt konkurrencen ved at lave en video, hvor han med glimt i øjet sender en hilsen iført næsten alt kampagnematerialet fra løntjeks-kampagnen - vel at mærke mens han passer sit arbejde med kødet.

Se videoen her:

 

Kampagnematerialet var regionstillidsrepræsentanten for slagtere, Tom Vibæk, kommet forbi med som en del af kampagnen.

"Det er ikke fordi vi skal bonne arbejdsgiverne. Det er vores medlemmer, vi skal holde øje med, så de kigger på deres lønseddel, om de får det i løn, som det er aftalt med deres arbejdsgiver," sagde Helle Nielsen fra LO Fyn om kampagnen i forbindelse med overrækkelsen af kagen.